Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zece ani de când au terminat clasa a opta Simona Halep, întâlnire la Constanţa cu foştii colegi şi cu fosta dirigintă (galerie foto)

ro

14 Dec, 2016 00:00 9682 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep, a participat la Constanţa la o întâlnire cu foştii colegi de şcoală şi cu fosta lor dirigintă, Dorina Nazare, prilejuită de împlinirea a zece ani de la terminarea clasei a opta. Simona şi foştii ei colegi au învăţat la Şcoala Gimnazială numărul 30 „Gheorghe Ţiţeica“ din Constanţa.
 
„Am răspuns cu plăcere invitaţiei lor. A fost o revedere foarte plăcută şi călduroasă. Ne-am simţit foarte bine împreună. Am povestit mult. De la absolvirea clasei a opta ne mai întâlniserăm de câteva ori, ultima dată pe când ei erau prin clasa a 12-a. Acum au fost prezenţi în jur de 16 fete şi băieţi. Am făcut şi o prezenţă simbolică, fără catalog. Simona este o fată plăcută şi prietenoasă, care se simte bine cu colegii ei. A vorbit despre tenisul pe care-l practică de la patru ani. Îl face cu plăcere şi se simte fericită când joacă“, a declarat fosta profesoară de limba şi literatură română (în prezent pensionară) Dorina Nazare, care le-a fost dirigintă campioanei şi colegilor ei din clasa a cincea şi până la finele clasei a şaptea.

Tablou de familie

Simona Halep a postat pe Instagram două fotografii în sânul familiei, alături de mama şi tatăl ei şi de nepoţica lor (fetiţa fratelui sportivei, Nicolae). Micuţa a împlinit două luni. Pozele au fost făcute în casă, lângă pomul de iarnă.
Sursa foto: 1 şi 2 - Facebook; galerie foto - Instagram Simona Halep

Citeşte şi:

Campioana avea de mică mâinile pline de bătături de la racheta de tenis: Cum era Simona Halep la şcoală. Povestesc învăţătoarea şi profesoarele ei (galerie foto)

Fosta învăţătoare a campioanei, Mariana Chirilă, îi pregăteşte un cadou special: „Simona Halep este floarea mea de colţ”

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii