Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tort special de la Elena Frîncu Născuţi în aceeaşi zi! Selecţionerul Viorel Filimon şi soacra sa, sărbătoriţi cu ocazia zilei de naştere (galerie foto)

ro

05 Oct, 2017 00:00 3286 Marime text
Zi specială ieri, în familia selecţionerului echipei naţionale feminine de tenis de masă a României, constănţeanul Viorel Filimon. Reputatul tehnician, care a cucerit recent titlul de campion european cu formaţia tricoloră, a fost sărbătorit cu ocazia zilei de naştere, el împlinind ieri 65 de ani. 
 
În cadrul aceleiaşi festivităţi, a fost sărbătorită şi Valeria Ruse, soacra celebrului antrenor, care a ajuns la 94 de ani! Viorel Filimon şi soacra sa sunt născuţi în aceeaşi zi, 4 octombrie, la diferenţă de 29 de ani. Evenimentul de ieri a fost marcat cu ocazia unei mese festive desfăşurate la Constanţa, la care au participat membri ai familiei şi prieteni apropiaţi.
 
Elena Frîncu, membru al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi fost director (timp de 22 de ani) al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, le-a oferit sărbătoriţilor zilei un tort special, în formă de masă de joc, cu fileu, palete şi minge şi cu mesajul: „Ginere european şi soacră născuţi în aceeaşi zi. La Mulţi Ani!“. De la masa festivă, Viorel Filimon a plecat la Buzău, unde CS Farul Constanţa participă la prima etapă a Campionatului Naţional pe echipe - Superligă (seniori).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii