Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatăl cu 28 de „copii“ Antrenorul Cristian Cojocaru, de la Tomitanii Constanţa, sărbătoreşte nunta de cristal

ro

17 Oct, 2014 00:00 3340 Marime text
Ieri s-au împlinit 15 ani de când antrenorul de rugby Cristian Cojocaru, de la Tomitanii Constanţa, şi aleasa inimii sale, Monica, au devenit soţ şi soţie, unindu-şi destinele în faţa lui Dumnezeu. Familia Cojocaru (Cristian, Monica şi fiica lor, Cristina), alături de tinerii rugbyştii de la club, vor sărbători nunta de cristal sâmbătă, la Costineşti, cu ocazia unei petreceri cu lăutari.
 
„Cei 15 ani au trecut foarte repede. Parcă mai ieri eram un tânăr care dorea să-şi întemeieze o familie, aveam o Dacie 1300 cu bord CN, i-am cerut mâna Monicăi şi ne-am căsătorit. Îmi aduc aminte şi costumul meu crem. Apoi, evenimentele din viaţa noastră s-au succedat într-o viteză ameţitoare. La doi ani de la nuntă, s-a născut Cristina, iar de cinci ani, familia mi s-a mărit substanţial. Din ea fac parte şi rugbyştii mei, iar Monica şi Cristina le sunt mamă, respectiv soră spirituale. Sunt un soţ şi un tată fericit, cu 27 - 28 de «copii»“, a declarat Cristian Cojocaru, care le are pe soţie şi pe fiică cei mai fideli suporteri ai sportivilor de la Tomitanii.
 
Ieri, antrenorul de rugby a mai avut parte de un motiv de bucurie, cu ocazia acţiunii de selecţie pe care a desfăşurat-o la Şcoala numărul 2 din Murfatlar. „Am avut un sentiment de împlinire profesională, atunci când am întrebat copiii dintr-o clasă a VII-a de la această şcoală din Murfatlar (la care am mers în premieră) dacă au auzit de clubul Tomitanii. Din cei 25 de elevi, 15 cunoşteau că la Tomitanii se practică rugby-ul. Minunat!“, a spus, entuziasmat, Cristian Cojocaru.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii