Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatăl - antrenor de fotbal, mama - oficial al Federaţiei Române de Tenis Doru şi Adina Fugaru au devenit părinţi (galerie foto)

ro

28 May, 2016 00:00 10936 Marime text

Fostul fotbalist constănţean (în prezent antrenor) Doru Fugaru şi soţia sa, Adina (director de comunicare în Federaţia Română de Tenis) au devenit părinţi. Tânăra a dat naştere, la Constanţa, unui băieţel, care va primi prenumele Răzvan.
 
Doru Fugaru şi-a împlinit visul de a deveni tătic. Adina i-a dăruit o mândreţe de băiat, care îi va duce numele mai departe. Bebeluşul a venit pe lume într-o maternitate privată din Constanţa, având la naştere 52 de centimetri şi 3,750 kg. Atât mama, cât şi pruncul se simt foarte bine, iar Doru îi înconjoară cu toată dragostea sa. „Este ceea ce îmi doream cu ardoare. Mă simt extraordinar. Este cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi“, a declarat proaspătul tătic, în culmea fericirii.

Naşii vor fi Bogdan şi Mihaela Ciogolea 

Doru şi Adina au devenit soţ şi soţie pe 20 decembrie 2015, iar la finele acestei veri vor face cununia religioasă şi nunta cea mare, în aceeaşi zi în care micul Fugaru va fi botezat. Prenumele de Răzvan a fost ales de tată. Dacă Doru şi Adina aveau o fată, mămica era cea care hotăra cum să-i spună micuţei. Naşii băieţelului vor fi soţii Ciogolea (Bogdan şi Mihaela), cei care i-au şi cununat pe Doru şi Adina. „Eu sunt Răzvan! De astăzi, îi învăţ pe părinţii mei, Adina şi Doru, cum să fie bucuroşi fără motiv şi cum să nu stea locului niciodată“, a „transmis“ micul ştrengar, prin vocea părinţilor săi.

„Salutare, flăcăule!”

Fericirea lui Doru şi a Adinei i-a atins şi pe prieteni, cunoscuţi şi rude. „Bine ai venit printre noi, Răzvan! Să fii sănătos, norocos şi bucuros tot timpul!”, „Bravooo! Bun venit în lumea ta, voinicule, pe care, prin fiecare zâmbet, o vei lumina. Felicitări mari părinţilor!”, „Salutare, flăcăule!”, „Să vă trăiască! Doru, ţi s-a îndeplinit visul! Să aveţi parte de tot ce-i mai frumos pe lumea asta!”, „Felicitări, Adina, eşti cea mai curajoasă mămică! Să vă trăiască Răzvănel şi să vă aducă numai bucurii!”, „Bobocel frumos, azi a doua petală a înflorit. Să fii, copile, sănătos! De fericire să ai parte, pe drumul vieţii mai departe! La mulţi ani!”, „Felicitări, Fugarilor, să vă bucuraţi de minunăţia din viaţa voastră!”, „Să vă trăiască băiatul şi mie numele!”, „Bine ai venit, Răzvănel! Bebe mic, tocmai ai început călătoria ta prin viaţă. Fie ca bunul Dumnezeu să-ţi arate calea cea mai bună!”, „Să vă trăiască, Dorule, felicitări! Multă sănătate şi fără nopţi albe!”, „Îl faci fotbalist ca tine, multă sănătate!” sau „Să vă trăiască, e un drăgălaş!”, au fost câteva dintre mesaje şi urări.

S-au cunoscut prin intermediul lui Ciprian Paraschiv

Doru şi Adina Fugaru (fostă Blaj) s-au cunoscut anul trecut, pe 13 august, prin intermediul unui prieten comun, Ciprian Paraschiv, fost fotbalist, în prezent şeful Biroului de Dezvoltare din Federaţia Română de Fotbal. Doru şi Ciprian sunt prieteni buni, ei fiind şi colegi de cameră în cantonamentele Midiei Năvodari, pe când jucau la această echipă. Fostă jurnalistă, Adina a venit de multe ori şi pe litoral, prin prisma funcţiei sale din FRT, cu ocazia turneelor de tenis şi aşa s-a cunoscut cu Doru. Cei doi au descoperit că se înţeleg foarte bine şi au aceleaşi aspiraţii în viaţă, astfel că s-au căsătorit. De fel din Bucureşti, Adina a devenit constănţeancă după căsătoria cu Doru.

Fotbalistul devenit atlet

Doru Fugaru a început fotbalul la Palatul Copiilor Constanţa, cu antrenorul Cornel Bădilă. Ulterior, a trecut la FC Farul, la grupa antrenată de Iosif Bukossi. O scurtă perioadă, de un an, Doru a trecut de la fotbal la atletism, fiind antrenat de Niculina Chiricuţă, dar apoi a revenit la sportul-rege, jucând, ca libero, la mai multe echipe din judeţul Constanţa, precum Medgidia, Altay, CFR Constanţa, CS Eforie sau Midia Năvodari, care a fost vârful său. La echipa năvodăreană, Doru a jucat vreo trei ani, la Divizia B. A trecut şi pe la Piatra Neamţ, dar mutarea nu s-a concretizat. În prezent, Doru este antrenorul echipei de Liga a IV-a Gloria Băneasa, pentru care a şi jucat (peste doi ani, până să se accidenteze la genunchi). De asemenea, a participat şi la acţiuni ale echipei naţionale de fotbal pe plajă a României.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nela 28 May, 2016 22:04 O familie fericita si împlinită iar micuțul Razvanel parcă ne zâmbește încrezător că va fi cel mai alintat copil !
  • Catalin 28 May, 2016 06:31 Felicitari Dorule!!!!