Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surpriză la înălţime, în Mamaia Cum a cerut-o de soţie fotbalistul Romeo Cătălin Lupu pe Adelina Boboşilă (galerie foto)

ro

12 Nov, 2016 00:00 25862 Marime text
Jucătorul constănţean Romeo Cătălin Lupu i-a adresat alesei inimii sale întrebarea „Vrei să fii soţia mea?” cu ocazia unui eveniment special, pe care l-a pus în scenă ca un veritabil regizor
 
Romeo Cătălin, antrenor - jucător la echipa Unirea Topraisar, şi Adelina Boboşilă, o tânără din Negru Vodă, formează o pereche de un an şi puţin. Povestea lor de dragoste e una de basm, iar fotbalistul a decis că e timpul să-i ceară mâna domnişoarei. Cum dorea ca momentul să le rămână în minte şi în suflet toată viaţa, Romeo a pus la cale un scenariu, beneficiind de sprijinul mai multor „complici“, prieteni şi prietene.
 
În ziua stabilită, Romeo i-a spus Adelinei că se duce să joace un meci pe teren sintetic, după care va pleca direct la muncă (el lucrează în Port). În realitate, jucătorul s-a dus în Mamaia, pentru a pregăti surpriza. În acelaşi timp, o amică a iubitei fotbalistului a luat-o pe Adelina cu maşina pentru a o duce, chipurile, la o prietenă comună, la Năvodari, pentru a bea o cafea. Pe drum, pe bulevardul Mamaia, când cele două au ajuns în dreptul pasarelei pietonale din dreptul hotelului „Rex“, Adelina şi-a ridicat privirea, iar ce a văzut acolo i-a oprit răsuflarea. Un banner cu mesajul „Vrei să fii soţia mea, Adelina?”, Romeo Cătălin, jos, cu inelul de logodnă şi cu un buchet de flori, şi mai mulţi prieteni prin preajmă, emoţionaţi, au convins-o pe tânără că tot ce se întâmplase până atunci, în acea zi, nu fusese deloc o întâmplare nevinovată, ci un scenariu bine stabilit.

Nunta, peste doi ani

„A fost o idee de-a mea. Am organizat din timp. Doi prieteni s-au urcat pe pasarelă cu bannerul, eu am stat jos, iar un alt prieten a filmat şi a pozat. În maşină, Adelina era în faţă şi a văzut imediat mesajul. Nu se aştepta şi a fost extrem de emoţionată. A rămas plăcut impresionată, iar răspunsul a fost, bineînţeles, «Da!»“, a povestit Romeo Cătălin Lupu. Nunta va avea loc peste doi ani, întrucât la anul se mărită sora fotbalistului. „Vă mulţumesc frumos, prieteni dragi, pentru tot! A fost o zi minunată, vă suntem recunoscători că aţi fost alături de noi în momentele acestea deosebite!”, li s-a adresat Romeo celor care l-au ajutat să-i facă surpriza Adelinei.

„Casă de piatră, comandante!”

Vestea că cei doi tineri au devenit logodnici şi că urmează să se căsătorească i-a bucurat şi pe apropiaţii lor. „Felicitări, dragilor, abia aştept să joc la nuntă!”, „Vă dorim tot binele din lume!”, „Felicitări, Cătă, ai rămas acelaşi băiat sensibil pe care l-am cunoscut acum câţiva ani. Vă pup, să fiţi sănătoşi!”, „Căticiu, profe îţi urează numai bine. Felicitări!”, „Să aveţi parte de multe bucurii şi multă iubire!”, „Vă stă foarte bine împreună!”, „Casă de piatră, comandante!”, „Frumos moment, bravo, Cătă, vă pupăm!”, „Să fie într-un ceas bun, mult noroc în viaţă îţi doresc!”, „Felicitări, Stufulică!” sau „Casă de piatră îţi urează suporterii din Ostrov, care nu te-au uitat!”, au fost câteva dintre mesaje.

Ce a scris Romeo la un an de relaţie

Suflet sensibil, Romeo Cătălin îşi însoţeşte multe dintre fotografiile alături de Adelina (postate pe Facebook) cu mesaje pline de iubire. „Lângă tine mă simt foarte fericit şi mereu cu zâmbetul pe buze. Te iubesc!”, „Eu, tu, noi!” sau „Iubindu-te pe tine este ca şi cum aş respira. Nu mă pot opri şi este esenţial pentru supravieţuirea mea. Te iubesc!”, a scris jucătorul, care a postat un mesaj şi în ziua în care cei doi au împlinit un an de când sunt împreună. Adresarea către Adelina s-a încheiat cu: „Eu vreau de mână cu tine să călătoresc pe calea iubirii. Astăzi s-a împlinit un an minunat împreună. Te iubesc mult!”.

A început fotbalul la Portul Constanţa

În vârstă de 31 de ani, Romeo Cătălin Lupu a început fotbalul la Portul Constanţa, primul său antrenor fiind Dumitru Caraman. Fotbalistul evoluează în apărare, cel mai mult ca fundaş central, dar poate juca şi fundaş stânga. În prezent, e antrenor-jucător la Unirea Topraisar, în Liga a 4-a, iar în judeţ a jucat şi la alte echipe, precum Luceafărul Amzacea, Dunărea Ostrov, CS Peştera, Danubius Rasova sau CS Eforie, cu ultima formaţie prinzând şi câteva partide la Liga a 3-a. Iar cu Farul Tuzla a câştigat Supercupa Dobrogei la futsal. Adelina nu face sport, dar în copilărie a jucat puţin handbal, fiind portăriţă.

Sursa foto: Facebook (Romeo Cătălin Lupu) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii