Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surpriza de la FC Farul Vasilică Cristocea, dorinţă la 35 de ani - „Doamne-ajută să ne vedem în A!“ (video)

ro

01 Oct, 2015 00:00 5441 Marime text
Experimentatul mijlocaş al FC Farul Vasilică Cristocea a fost sărbătorit „în familie“ cu ocazia împlinirii vârstei de 35 de ani. Suporterii „marinarilor“, jucătorii, antrenorii şi oficialii au „complotat“ pentru o surpriză, care l-a emoţionat pe fotbalist. 
 
Sala de conferinţe a clubului constănţean a răsunat de „Mulţi ani trăiască!” şi de „Farul, Farul!”. Sărbătoritul: Vasilică Cristocea, cel care a ajuns la 35 de ani. Fără a şti ce i s-a pregătit, jucătorul a fost chemat în sală, iar când s-a aprins lumina, i s-a cântat „La Mulţi ani!”, a fost aplaudat şi a fost invitat să sufle în lumânările de pe tort.

„Au stins lumina şi au aşteptat“


„Petrecere surpriză de ziua lui Vasilică Cristocea! Au participat toţi jucătorii Farului, antrenorii, dar şi o parte a suporterilor farişti. După antrenament, fotbaliştii au avut parte de o şedinţă de refacere. La sfârşitul acesteia, antrenorul Constantin Gache l-a chemat pe Vasilică la el în cabină, iar căpitanul Florin Pătraşcu i-a trimis pe jucători în sala de conferinţe, unde erau deja suporterii. Au stins lumina şi au aşteptat sosirea sărbătoritului“, a fost dezvăluit scenariul evenimentului, pe pagina de Facebook „FC Farul Constanţa 1920“, unde s-a precizat că „surpriza a fost 100% a suporterilor! Cu complicitatea conducerii, a antrenorilor, dar şi a jucătorilor!”.

Tort în alb-albastru 


Vizibil emoţionat, Cristocea a aplaudat alături de ceilalţi membri ai familiei fariste, cărora le-a mulţumit pentru surpriză. Când a stins lumânările de pe tort, fotbalistul a spus: „Doamne-ajută să ne vedem în A!”. Tortul a avut sigla Farului, flori alb-albastre şi mesajul „La mulţi ani, Vasilică Cristocea! 35”.
 
Experimentatul jucător a primit felicitări şi pe aceeaşi pagină de Facebook. „La mulţi ani, sănătate şi tot binele din lume!” (Florentina Vasilica Berbec), „Vasiii!!! La mulţi ani!” (Robert Tufişi, fost coleg cu Cristocea la Farul), „La mulţi ani şi fericire!” (Marcel Viorel Bălan), „La mulţi ani, Vasilică! Sperăm din tot sufletul să ne vedem în A!” (Costică Lungoci), „La mulţi ani, să ţi se îndeplinească dorinţa!” (Alexandru Mitea), „La mulţi ani, Vasilică! Forza Farul!” (Sile Bengu), „Multă sănătate şi să dea Dumnezeu să promovăm!” (Ciprian Păun), „Foarte frumoase surpriza şi dorinţa sărbătoritului. La mulţi ani fericiţi şi plini de împliniri!” (Dana Nicolae) sau „Să-ţi îndeplinească Dumnezeu dorinţa!” (Alex Vereu), au fost câteva dintre mesaje.

Locul cinci în campionat şi finalist al Cupei cu Farul 


Născut la Hârşova, în judeţul Constanţa, Vasilică Cristocea a debutat în prima ligă în tricoul Farului, pe 25 iulie 1999, într-o partidă cu Dinamo, pierdută la Constanţa cu 0-2. La Farul a început, în această vară, al nouălea sezon. Şapte dintre campionate au fost la rând (1999-2006: şase de A, unul de B), iar apoi a mai jucat o ediţie cu „marinarii“ în divizia a doua (2009/2010). A făcut parte din generaţia anilor 2000, care, sub bagheta lui Petre Grigoraş, a scris istorie la Farul, ocupând locul cinci în Liga 1 şi jucând finala Cupei României, Vasilică fiind şi căpitan de echipă. Celelalte echipe la care a mai evoluat sunt Steaua (cu care a câştigat un titlu şi Supercupa României şi a evoluat în Liga Campionilor şi Cupa UEFA), Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Viitorul şi U Cluj.
 
Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa 1920)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii