Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sunteţi minunaţi!“ Poveste de iubire între Corina Corolevschi şi fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase (galerie foto)

ro

29 Aug, 2015 00:00 9407 Marime text
Fosta atletă constănţeană Corina Corolevschi şi Mihnea Daniel, fiul cel mic al fostului prim-ministru al României Adrian Năstase, formează un cuplu. Cei doi tineri trăiesc o poveste de iubire, iar prietenii şi apropiaţii lor se bucură şi ei de fericirea frumoasei perechi.

Corina (26 de ani) şi Mihnea Daniel (22 de ani) şi-au făcut publică relaţia prin postarea mai multor fotografii pe reţelele de socializare. Într-una dintre ele, Corina apare cu un buchet de 101 trandafiri roşii, cadou de la Mihnea Daniel. Prietenii nu au ezitat să le trimită celor doi mesaje de admiraţie şi de felicitare. „Sunteţi minunaţi!“, a postat Georgiana Constantin un comentariu la fotografia menţionată. „Felicitări pentru oameni deosebiţi!“, a fost mesajul unuia dintre foştii antrenori ai Corinei, Alin Larion. „Meriţi tot ce-i frumos. Mă bucur pentru fericirea ta!“, i-a scris Corinei Şeila Gurda, în vreme ce Ninel Stanciu l-a felicitat pe Mihnea Daniel: „Un gest de adevărat gentleman. Bravo, Mihnea!“. „Am numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihnea. Este un băiat de nota zece, din toate punctele de vedere, foarte deştept şi educat“, a declarat Corina Corolevschi, pentru ZIUA de Constanţa.

A fost reporter la Realitatea TV

Fiul cel mic al lui Adrian Năstase a urmat studiile liceale în Elveţia, facultatea a făcut-o la Paris, iar la Londra a terminat un master în comunicare publică. La rândul ei, Corina a absolvit trei facultăţi - Litere, Turism şi „Educaţie Fizică -, şi un master în limba engleză, în comunicare de afaceri. De asemenea, alături de fratele ei, are o firmă de imobiliare şi turism, cu sediul la Piteşti. Totodată, are la activ un curs de televiziune, urmat la Şcoala „Tudor Vornicu“ din Bucureşti. Pe perioada practicii, a fost reporter la Realitatea TV, dar nu a urmat o carieră în televiziune. Îi place foarte mult şi să călătorească, SUA şi Franţa fiind ţările unde adoră să-şi petreacă zilele aniversare, Corina fiind născută pe 4 iulie, de Ziua Naţională a Americii. Constănţeanca a atins şi destinaţii exotice precum Bahamas, Bora Bora, Cancun, Mauritius, iar Israelul este şi el unul dintre statele favorite. Frumoasa tânără locuieşte acum în Bucureşti, dar de câte ori are ocazia, dă o fugă şi acasă, la Constanţa.

Campioană balcanică şi multiplă campioană naţională

Corina Corolevschi a lăsat destul de multe în urmă ca atletă. Este campioană balcanică şi multiplă campioană naţională, la mai multe probe de viteză şi ştafetă. Printre realizările sale sportive, se numără şi doborârea câtorva recorduri naţionale, însă o accidentare serioasă a îndepărtat-o de linia performanţei, domnişoara hotărând să renunţe definitiv, din acest motiv, la activitatea competiţională, în urmă cu mai mult de trei ani. Timp de opt ani, Corina a lucrat cu antrenorul Cătălin Ganera, sub bagheta căruia a crescut şi s-a împlinit ca sportivă, iar apoi s-a pregătit cu Cecilia Gevat şi cu Alin Larion.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii