Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Haşoti, Eveline Lisenco şi Robert Diaconescu îşi serbează astăzi zilele de naştere

ro

04 Feb, 2017 00:00 3653 Marime text
Trei reprezentanţi ai sportului constănţean îşi serbează, astăzi, zilele de naştere: Stelian Haşoti (antrenorul de tenis de masă de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“), antrenoarea de atletism Eveline Lisenco şi Robert Andrei Diaconescu (şeful arbitrilor constănţeni de rugby).
 
Stelian Haşoti împlineşte 66 de ani, iar mulţi dintre ei i-a petrecut în sala de antrenament, unde a plămădit, alături de colegii săi tehnicieni, generaţii întregi de campioni. După ce a cucerit medalii de aur ca sportivă, pe pista de atletism, Eveline - Anca Lisenco s-a dedicat antrenoratului, având succes şi în acest domeniu, cu elevii şi elevele sale. Totodată, activează şi în Federaţia Română de Oină, unde îndeplineşte funcţia de instructor sportiv.
 
Unul dintre cei mai buni arbitri de rugby din România, Robert Diaconescu a ajuns la 34 de ani. Robert a jucat rugby, fiind campion naţional de junior II cu Olimpia Bucureşti. Ca arbitru, este delegat constant la meciuri interne şi internaţionale. În acelaşi timp, conduce activitatea corpului constănţean de „cavaleri“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii