Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Haşoti, Eveline Lisenco şi Robert Diaconescu îşi serbează astăzi zilele de naştere

ro

04 Feb, 2016 00:00 3193 Marime text


Trei reprezentanţi de seamă ai sportului constănţean îşi serbează, astăzi, zilele de naştere: antrenorul de tenis de masă de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Stelian Haşoti, antrenoarea de atletism de la CS Farul Eveline Lisenco şi şeful arbitrilor constănţeni de rugby, Robert Andrei Diaconescu.


 
Stelian Haşoti împlineşte 65 de ani, mulţi dintre ei petrecuţi în sala de antrenament, unde a plămădit, alături de colegii săi, generaţii întregi de campioni. După ce a cucerit medalii de aur ca sportivă, pe pista de atletism, Eveline - Anca Lisenco s-a dedicat antrenoratului, având succes şi în acest domeniu, cu elevii şi elevele sale. Totodată, activează şi în Federaţia Română de Oină, unde îndeplineşte, din 2008, funcţia de secretar general.


 
Unul dintre cei mai buni arbitri de rugby din România, Robert Diaconescu a ajuns la 33 de ani. Robert a jucat rugby, fiind campion naţional de junior II cu Olimpia Bucureşti. Ca arbitru, este delegat constant la meciuri interne şi internaţionale. În acelaşi timp, conduce activitatea corpului constănţean de „cavaleri“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii