Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep a petrecut la o nuntă la Constanţa (galerie foto)

ro

18 May, 2016 00:00 9669 Marime text


Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, a petrecut, alături de părinţi şi de rudele apropiate, la nunta unui văr, desfăşurată la Constanţa. Atmosfera a fost întreţinută de Hrista Lupci, Pindu şi de un cântăreţ grec. La eveniment s-a cântat şi melodia dedicată Simonei Halep, „Ună feată cu anami“ („O fată cu har“). Jucătoarea a postat pe Instagram câteva fotografii de la nuntă, iar alte fotografii au apărut şi pe Facebook.

Simona Halep a plecat ieri la Paris, unde va participa la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului. La întrecerea care începe pe 23 mai, România are patru tenismene incluse direct pe tabloul principal, Simona Halep (6 WTA, cap de serie numărul 6), Irina Begu (28 WTA, a 25-a favorită), Monica Niculescu (35 WTA, cap de serie numărul 32) şi Alexandra Dulgheru (129 WTA). În 2014, Halep a jucat finala la Roland Garros, pierzând în faţa rusoaicei Maria Şarapova, scor 4-6, 7-6, 4-6, după trei ore şi două minute. Anul trecut însă, constănţeanca (aflată atunci pe locul trei mondial) a fost eliminată din turul doi de croata Mirjana Lucic-Baroni (70 WTA), cu 7-5, 6-1.
 
„Roland Garros este turneul meu preferat. Trebuie să joc la fel de relaxată precum la Madrid. Nu mă apasă presiunea, dar sunt motivată. Scopul meu este să câştig un turneu de Mare Şlem. Nu ştiu când se va întâmpla ori dacă îmi voi îndeplini vreodată acest vis. Muncesc însă zi de zi cu acest gând”, a declarat Simona Halep.

Sursa foto: Antonel Andrei (foto 1), Instagram Simona Halep, Facebook (Gratiela Grace, via Elena Marencu şi Pindu), captură Facebook Pindu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii