Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Să fiţi fericiţi şi să o creşteţi cu mult drag!” Fetiţa campioanei Alexandra Chirametli a fost botezată în Franţa (galerie foto)

ro

30 Sep, 2016 00:00 21247 Marime text
Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Alexandra Chirametli a trecut prin momentele speciale ale botezului fetiţei sale. Fericitul eveniment a avut loc în Franţa, la Tours, acolo unde sportiva este stabilită de mai mulţi ani. Copilul campioanei a primit prenumele Mya Victoria Maria.
 
Fetiţa este rodul dragostei dintre sportiva constănţeană şi David Ramos, şi el jucător de tenis de masă. Acesta s-a născut în Franţa, dar părinţii săi sunt portughezi. Fetiţa este în vârstă de un an şi patru luni, iar după ceremonialul religios de la biserică, a urmat petrecerea, la care au participat 40 de persoane, acasă la Alexandra şi la David. Timpul a fost frumos, astfel că părinţii, rudele apropiate şi ceilalţi invitaţi au putut sărbători botezul fetiţei chiar în curte. La eveniment nu au putut fi prezente şi colege de-ale Alexandrei de la tenis de masă, de la Constanţa, din pricina programului sportiv.

„Ne uimeşte pe zi ce trece”


„Fetiţa este bine, creşte şi ne uimeşte pe zi ce trece”, o soarbe mămica din priviri pe prinţesa ei. În ce priveşte prenumele, „Mya” a fost ales de părinţi. „Am vrut un prenume scurt şi ne-am uitat pe Internet, iar aici, în Franţa, Mya se întâlneşte destul de rar”, spune Alexandra. „Victoria” şi „Maria” - aşa le cheamă pe cele două bunici.
 
„Să vă trăiască minunea, multă fericire împreună!”, „Dumnezeu să o ocrotească, să fie împlinită şi fericită alături de voi!”, „Sunteţi superbi! Să vă bucuraţi de prinţesică şi să vă aducă numai bucurii şi multe zâmbete!”, „Să-i fie de bine prinţesei! Fiţi fericiţi şi să o creşteţi cu mult drag!” sau „Să vă trăiască prinţesa şi voi pe lângă ea, viaţă plină de bucurii şi fericire!”, au fost câteva dintre urările prietenilor fericiţilor părinţi.

Alexandra joacă acum la Vineuil


Alexandra şi David sunt de mai mulţi ani împreună şi se vor căsători în 2018. Campioana a reînceput antrenamentele de anul trecut, de când fiica sa avea trei luni. „Am schimbat clubul, acum sunt la Vineuil. Este o echipă care joacă în Liga a 4-a. Nu mai am stresul pe care îl aveam când evoluam în Liga a 2-a. În plus, acum o am pe Mya şi vreau să fiu mai mult cu ea. Însă nu voi renunţa nici la tenis de masă“, a spus Alexandra Chirametli. Fetiţa îi are ca naşi pe Cătălin, fratele jucătoarei, şi pe Sonia, sora lui David.

Citeşte şi

Dar dumnezeiesc: Fetiţa Alexandrei Chirametli s-a născut la exact 14 ani de la moartea tatălui campioanei (Galerie Foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii