Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Robert Mitchell - „Femeia visurilor mele“ Adelina Bianca, fiica cea mică a soţilor Garabet, s-a căsătorit în SUA (galerie foto)

ro

20 May, 2015 00:00 4583 Marime text
Soţii Garabet din Constanţa, Clemenţa (antrenoare de gimnastică) şi Hacic (fost preşedinte al FC Farul), au trăit bucuria căsătoriei celei de-a doua fiice, Adelina Bianca. Soacra mică a fost prezentă în SUA la cununia civilă, iar luna viitoare, va fi nuntă mare la Constanţa.

De 11 ani în SUA, Adelina Bianca şi-a unit destinele cu poliţistul Robert Mitchell. Cei doi au aceeaşi vârstă, 27 de ani, şi sunt împreună din 2013. Adelina Bianca este o femeie de succes peste Ocean, implicată în multe activităţi. Pentru căsătoria civilă, părinţii ei i-au pregătit o surpriză, de care tinerii căsătoriţi au fost foarte bucuroşi. Adelina Bianca şi Robert au creat şi un site cu nunta lor.
Stabiliţi în oraşul Bogota, din statul New Jersey, Adelina Bianca şi Robert au spus „Da!“ la Hackensack, oficializând o relaţie care s-a înfiripat în urmă cu doi ani, pe 18 septembrie 2013. Cei doi tineri au stabilit următorul program al fericitului eveniment: căsătorie civilă în SUA, cununie religioasă şi nuntă în România, la Constanţa (pe 27 iunie), şi o altă petrecere, în America, pe 27 august. Părinţii Adelinei şi rudele de la Constanţa nu urmau să participe la cununia civilă, dar Clemenţa şi Hacic au plănuit, în taină, ca mama să ajungă, totuşi, în America, neştiută de copii.

„Ce bine seamănă cu mama doamna aceea!“


Astfel, antrenoarea de gimnastică a luat avionul spre SUA, şi, ca să fie o surpriză, Adelinei şi lui Robert nu li s-a spus, aceştia aflând doar că urma să vină cineva din România, pe care trebuiau să-l aştepte la aeroport. „Le-am spus că o cunoştinţă de-a noastră, domnul Angelo, urma să participe la o conferinţă internaţională în Manhattan. Nu fusese niciodată acolo, astfel că îi rugam pe ei, Adelina şi Robert, să-l întâmpine şi să-l ajute să ajungă acolo. Le-am dat câteva date de identificare sumare (un domn înalt, îmbrăcat în sacou) şi hotelul unde trebuia să ajungă acesta. Celor doi li s-a urât, bineînţeles, cât au aşteptat, căci Angelo nu mai venea. Am apărut însă eu. Fiind concentraţi după altcineva şi neaşteptându-se să mă vadă, nu m-au remarcat, în primă fază. Ba Robert a zis: «Ce bine seamănă cu mama doamna aceea!». Surpriza a fost totală. «Voi chiar nu mă vedeţi?», m-am prefăcut eu supărată“, râde Clemenţa Garabet. Planul le-a reuşit de minune soţilor Garabet. Puţine persoane au ştiut. Cealaltă fiică a cuplului, Raluca Diana (37 de ani), a aflat abia cu două zile înainte de plecarea Clemenţei spre SUA.

Muţi poliţişti prezenţi la cununie


Cu ocazia cununiei civile a Adelinei, Clemenţa Garabet a stat zece zile în SUA. Evenimentul prin care Adelina Bianca şi Robert au devenit soţ şi soţie a emoţionat-o profund pe antrenoare. „A fost exact cum vedem în filme, respectându-se tipicul şi tradiţiile americane ale nunţii: «Cine are ceva de spus să spună acum sau să tacă pe vecie», jurămintele, verighetele, «Acum poţi săruta mireasa»... Cavaleri de onoare / naşi le-au fost cel mai bun prieten al lui Robert, respectiv cea mai bună prietenă a Adelinei. Au fost prezenţi şi mulţi poliţişti (colegi de-ai mirelui), dar şi colege şi prietene ale fetei mele“, s-a arătat entuziasmată Clemenţa. „Să fiţi sănătoşi, fericiţi şi să vă împliniţi toate dorinţele. Casă de piatră!“, a urat socrul mic, Hacic Garabet, de la Constanţa. „În 24 de ore, mă voi căsători civil cu femeia visurilor mele. Adelina Bianca este cea mai grijulie, cea mai iubitoare şi cea mai frumoasă femeie pe care am întâlnit-o. Te iubesc din toată inima şi abia aştept să spun «Da!»“, se pregătea de cununie mirele.

„Bine aţi venit în povestea noastră de dragoste!“


Adelina Bianca şi Robert au organizat nunta în cele mai mici amănunte, creând chiar şi un site dedicat evenimentului şi marii iubiri care îi leagă. „Bine aţi venit în povestea noastră de dragoste! Suntem fericiţi să vă aducem la cunoştinţă toate detaliile în privinţa evenimentului cel mare“, se adresează cei doi vizitatorilor, pe prima pagină. „Primii noştri paşi“, „Logodna“, „Familiile noastre“, „Album foto“, „Detalii de nuntă (SUA şi România)“, „Carte de oaspeţi“ sunt câteva dintre secţiunile site-ului. Pentru petrecerea din SUA, tinerii căsătoriţi s-au oprit la data de 27 august şi pentru că e în preajma zilelor lor de naştere (23 august - Adelina Bianca, 9 septembrie - Robert), astfel că invitaţii vor avea multe de sărbătorit.

Adelina a pus umărul şi la ridicarea unei afaceri 


Adelina Bianca Garabet este în SUA de pe 8 august 2004. Locuieşte în oraşul Bogota (ţinutul Bergen) din statul New Jersey. A urmat acolo clasele a 11-a şi a 12-a, iar după terminarea liceului, s-a dedicat studiilor universitare (de natură juridică), activităţilor de voluntariat, dar a pus umărul şi la ridicarea unei afaceri, o companie cu programe after school, petreceri, tabere, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani, care este acum proprietatea Adelinei şi care se bucură de un mare succes.

Avocat al apărării pentru criminali în serie


Toate aceste realizări profesionale şi implicarea sa socială i-au adus tinerei constănţene recunoaşterea comunităţii americane. Adelina a impresionat organizaţia „National Association of Professional Women“, care, mai întâi, a primit-o ca membră, iar apoi a ales-o „Femeia anului 2014“! Afacerea „Mad Science“ a fost dată ca exemplu, iar Adelina a primit vizita unei delegaţii din China, o altă ţară în care va ajunge franciza din Canada. De curând, tânăra Garabet şi-a finalizat un masterat pe „social work“. Adelina Bianca este şi voluntar la Adăpostul Bergen (unde cei fără casă sunt ajutaţi şi ţinuţi departe de droguri şi de alcool), dar şi la un spital (trei zile pe săptămână). După definitivarea studiilor, Adelina va deveni avocat al apărării pentru criminali în serie şi pentru oameni implicaţi în furturi, trafic de droguri şi alte infracţiuni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii