Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reputatul antrenor de tenis de masă de la Constanţa Astăzi e ziua de naştere a antrenorului Viorel Filimon

ro

04 Oct, 2016 00:00 5059 Marime text

 
Selecţionerul echipei naţionale feminine (senioare) de tenis de masă a României, constănţeanul Viorel Filimon, îşi serbează astăzi ziua de naştere, reputatul tehnician împlinind 64 de ani. Anul trecut, împlinirea a 63 de ani l-a prins pe antrenor la Campionatul European de la Ekaterinburg (Rusia), unde a avut parte de cadouri sportive foarte frumoase din partea elevelor sale, care au luat argintul pe echipe, aurul la simplu (prin Eliza Samara) şi argintul la dublu fete (prin Samara, care a făcut pereche cu Georgina Pota, din Ungaria).
 
La aceeaşi întrecere continentală din 2015, antrenorul constănţean a primit Insigna de Onoare (Bagde of Honour) din partea Federaţiei Europene de Tenis de Masă (ETTU), „ca recunoaştere a meritelor deosebite şi a contribuţiei aduse dezvoltării tenisului de masă“.


 
Zilele trecute, la Constanţa s-au disputat partide din primul turneu al Campionatului Naţional pe echipe seniori (Superligă), atât la masculin, cât şi la feminin. Constanţa a fost reprezentată de trei echipe, două la fete (CS Farul şi LPS „Nicolae Rotaru”) şi una la băieţi (CS Topspin 08). S-au disputat patru runde dintre cele şapte, iar rezultatele cluburilor locale au fost: la feminin - CS Farul - trei victorii (5-0 cu Politehnica Cluj, 5-0 cu LPS „Nicolae Rotaru”, 5-3 cu CSM Arad) şi o înfrângere (0-5 cu ACS Dumbrăviţa); LPS - patru eşecuri (3-5 cu CSM Bistriţa, 0-5 cu CS Farul, 0-5 cu Politehnica Iaşi, 1-5 cu ACS Dumbrăviţa); la masculin - Topspin 08 - patru înfrângeri (0-5 cu CSM Bistriţa, 0-5 cu CSTA Bucureşti, 0-5 cu CS Mioveni, 0-5 cu CS Electrica Sf. Gheorghe). Componenţa echipelor a fost următoarea: CS Farul - Alina Zaharia, Anamaria Sebe, Mihaela Plăeaşu, Andreea Filip; LPS „Nicolae Rotaru” - Andreea Bucur, Andreea Dudescu, Andreea Postudor, Bianca Meiroşu; CS Topspin 08 - Daniel Manu, Alexandru Amzu, Victor Durea.       
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii