Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Florin Mitroi, nuntaş la Melody Eduard Irimia, şeful Superkombat, l-a cununat pe antrenorul Claudiu Moraru (galerie foto)

ro

18 Oct, 2014 00:00 14275 Marime text
Antrenorul grupei 2006 de la Şcoala de Fotbal Farul 2010 şi component al staff-ului Superkombat, tânărul constănţean Claudiu Moraru (fost fotbalist), a făcut pasul cel mare în viaţă, căsătorindu-se cu frumoasa Alis. Nunta s-a desfăşurat la Constanţa şi a fost de vis, 330 de persoane petrecând ca în poveşti. Naşi au fost Eduard Irimia şi soţia sa, printre invitaţi s-au numărat fotbalişti, antrenori şi luptători, dar şi un primar şi un viceprimar, muzica a venit de la „Vocea României“, iar dintre cei care au furat mireasa a făcut parte şi un fost luptător în Legiunea Franceză. Totul a fost de basm, aşa nuntă mai rar.
 
Fost fotbalist la juniorii Farului şi la alte echipe din ligile inferioare ale judeţul Constanţa, iar în prezent antrenor la Şcoala de Fotbal Farul 2010, Claudiu Moraru a trecut, la 27 de ani, în rândul bărbaţilor căsătoriţi. Tehnicianul, care face parte şi din staff-ul promoţiei Superkombat, a luat-o de nevastă pe Alis (26 de ani), o frumoasă tânără născută în Constanţa. Petrecerea de nuntă a avut loc la Complexul Melody din Mamaia, iar ceremonialul religios s-a desfăşurat la Biserica „Sf. Nicolae“ din Constanţa, de care Alis este legată afectiv, ţinând cont că acolo a fost botezată.

Claudiu Moraru va merge şi la gala de la Geneva

Pe lângă fotbal, Claudiu mai are un sport de care este extrem de legat, luptele, iar acum doi ani, când a fost invitat, de Sf. Nicolae, la o gală Local Kombat desfăşurată la Oneşti, a rămas aproape de fenomenul Superkombat, iar promotorul Eduard Irimia l-a inclus în staff-ul său. În acest an, preşedintele promoţiei a acceptat cu bucurie ca el şi soţia sa, Ioana, să le fie naş şi naşă lui Claudiu şi lui Alis. La nuntă a participat şi Alin Huiu, media & communications manager la Superkombat Fighting Championship, cel care îl invitase pe Claudiu la gala de la Oneşti. „Îmi plac foarte mult luptele. Voi merge şi la gala de la Geneva, în care va evolua constănţeanul nostru Alex Filip, de la Oyama Karate“, a spus Claudiu Moraru.

S-a reunit grupa 1987 a FC Farul

Mirele i-a avut alături la fericitul eveniment din viaţa sa şi pe câţiva dintre foştii colegi de la grupa 1987 a FC Farul, antrenată pe atunci de regretatul Sevastian Iovănescu (Marius Soare, Vasilică Păcuraru, Robert Voiculescu, Ionuţ Monea, Ionuţ Candidatu, Cornel Ciobanu, Răzvan Drăgan). Fotbalul a mai fost reprezentat la nuntă de mijlocaşul lui Dinamo, Cosmin Matei (fost jucător al Farului şi prieten cu mirele), de Marian Măciucă (jucător de fotbal pe plajă), de managerul Şcolii de Fotbal Farul 2010, Bogdan Chiriţă, şi de doi antrenori de la şcoală, colegi cu Claudiu, Cosmin Damian (antrenorul grupei 2001) şi Doru Carali (antrenorul grupei 2005).

Nu au lipsit nici Alexandra Stan şi Irina Ross

De la nuntă nu au lipsit nici reprezentanţi ai vieţii politice constănţene sau cântăreţe. Cum socrul mare, Nicu Moraru, este consilier local la Valu lui Traian, au petrecut la Melody şi primarul localităţii, Florin Mitroi, şi toţi membrii Consiliului Local de la Valu lui Traian. De asemenea, pe timpul zilei, a venit şi Decebal Făgădău, viceprimar al municipiului Constanţa. Mireasa este bună prietenă cu Alexandra Stan, cele două cunoscându-se de mici, astfel că de la nuntă nu avea cum să nu ajungă şi cunoscuta cântăreaţă. O altă artistă constănţeană prezentă alături de tinerii căsătoriţi a fost Irina Ross (pe numele ei real Irina Racoviceanu), care şi-a lansat, de curând, single-ul de debut, „Rock The Floor“.

Au cântat Lucian Colareza şi Robert Nicolae, de la „Vocea României“

Şi cei care au asigurat fondul muzical sunt vestiţi: Lucian Colareza şi Robert Nicolae, de la „Vocea României“ (o emisiune de talente, care a avut premiera în 2011, la Pro TV). După cum a declarat mirele, admirativ, cei doi artişti „au făcut spectacol“, iar în asentimentul lui Claudiu au fost şi ceilalţi nuntaşi. „Vă mulţumim că aţi fost parte din bucuria noastră şi că ne-aţi stat alături în cea mai importantă zi din viaţa noastră“, li s-a adresat mireasa invitaţilor. „A fost o nuntă foarte reuşită. Nu ne aşteptam să iasă atât de bine. Toată lumea a fost mulţumită şi s-a distrat excelent“, a spus şi mirele. Nici nu avea cum să nu fie un eveniment deosebit, desfăşurat ireproşabil, din moment ce a fost fost pus în scenă de Alis Moraru, care are experienţa unor asemenea momente, ocupându-se cu organizarea de nunţi şi alte evenimente.

„Avem echipă, avem valoare şi antrenor de milioane!“

La festivităţile de la Casa Căsătoriilor, Claudiu Moraru a avut fost surprins în mod extrem de plăcut de întreaga sa grupă de pitici de la Farul 2010. „M-am bucurat mult că i-am avut alături pe copii“, a spus antrenorul. În momentul în care mirele şi mireasa au ieşit afară de la ceremonialul civil şi s-a format „acoperişul“ de flori, micii fotbalişti au scandat refrenul pe care-l pregătiseră din timp: „Avem echipă, avem valoare şi antrenor de milioane!“ Claudiu şi Alis au avut cinci cavaleri de onoare, trei de la fotbal (Marius Soare, Ionuţ Monea, Robert Voiculescu), unul de la lupte (Bogdan Baciu) şi un văr al Alexandrei Stan, Adrian Stan. Pe faleza Cazinoului din Constanţa, mirele şi mireasa au făcut un set de poze foarte frumoase, într-una dintre ele cei doi apărând sărutându-se în mijlocul unei inimi formate din nuntaşi.

Mireasa a fost furată de trei musculoşi mascaţi

Şi ritualul furatului miresei s-a ridicat la înălţime, fiind extrem de spectaculos. La miezul nopţii, Alis Moraru a căzut în mâinile a trei musculoşi mascaţi, Bogdan Baciu, Cătălin Marin şi Cetin Ali, care au dus-o pe tânără la Lake View. Şefa lotrilor a fost soacra mare! Bogdan Baciu este fost membru al Legiunii Franceze, iar când a furat mireasa, a purtat chiar echipamentul său din legiune. Cătălin Marin este campion european şi vicecampion mondial de Kung-Fu şi are şi o victorie contra celebrului Tolea Ciumac. Cătălin nu este la prima ispravă de acest gen, să fure mireasa mascat, la fel s-a întâmplat şi în cazul Corinei Ivaşcu, patroana Ugly Pub din Mamaia. Claudiu Moraru şi-a recuperat soţia doar după ce a dansat „Tranquila“ alături de naşul Eduard Irimia şi a avut grijă în mod deosebit de masa hoţilor.

Bogdan Baciu a avut misiuni în Guyana Franceză

Bogdan Baciu a fost luptător în Legiunea Franceză un an şi o lună, renunţând în urmă cu câţiva ani, din pricina unei probleme de familie, care a necesitat prezenţa sa la Constanţa. În prezent, pe sezon, Bogdan lucrează într-un club din Mamaia, iar lupte face de plăcere, la clubul Oyama Karate Constanţa, sub îndrumarea lui Marius Burlacu, mentorul său. „Ca membru al Legiunii Franceze, am participat la două misiuni în Guyana Franceză, timp de cinci luni. Una a fost cu traficanţi, iar în cea de-a doua a trebuit să asigurăm securitatea centrului spaţial în faţa unui eventual atac terorist la adresa satelitului care urma să fie trimis pe orbită. Nu am dormit timp de trei zile şi am patrulat încontinuu. Ţin minte că era să ne răsturnăm. Corpul ducea, dar creierul nu, era obosit. Am avut şi un stagiu comando de două săptămâni, cu misiuni de supravieţuire şi tot felul de aplicaţii. Germanii au făcut un documentar, iar un ziar din SUA a publicat un articol“, a spus Bogdan Baciu.

Claudiu Moraru joacă de plăcere la Olimpia Constanţa

Născut pe 26 februarie 1987, Claudiu Moraru a început fotbalul la FC Farul, la grupa lui Sevastian Iovănescu. A jucat fundaş central, avantajat şi de înălţimea sa, acum având 1,95 m. După încheierea junioratului, a evoluat şi la alte echipe din judeţ, precum Oil Terminal (în Liga a III-a), Callatis Mangalia (cu care a promovat în Liga a III-a), CS Năvodari (Liga a III-a, unde a fost antrenat de Dan Rădulescu şi unde l-a avut coleg pe Marian Măciucă, unul dintre invitaţii de la nunta sa) ori CSO Ovidiu (Liga a III-a, antrenor fiind Sevastian Iovănescu). Ultima echipă la care a jucat Claudiu a fost CS Năvodari, însă, de curând, a revenit pe teren, jucând de plăcere şi pentru menţinere, la Olimpia Constanţa, în Liga a V-a. Din decembrie 2013, antrenează la şcoala Farul 2010, iar anterior, pe o perioadă de doi ani s-a ocupat, ca manager, de sala Hidrotehnica.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii