Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Pocnete… pistoale…mitraliere… Isis, nu alta!“ Eroare fatală! Când a deschis uşa antrenorul Octavian Tileagă, o bubuitură infernală… (galerie foto)

ro

20 Oct, 2017 00:00 3637 Marime text
Antrenorul emerit de nataţie din Constanţa Octavian Tileagă a avut parte, şi în acest an, de o zi de naştere specială, cu multe surprize din partea elevilor săi.
 
Tehnicianul sub îndrumarea căruia Răzvan Florea a obţinut, printre altele, medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2004, a împlinit 67 de ani şi a povestit cu umor, pe Facebook, ce i-au pregătit înotătorii săi, de toate vârstele, la bazinul de la palatal Copiilor Constanţa.
 
„În spiritul tradiţiei instituite de «delfinaşi» de-a lungul anilor, dimineaţă, la ora 6.30, la primul antrenament al zilei, pe o noapte de-ţi băgai degetele în ochi, m-am apropiat de bazin punându-mi în alertă toate simţurile: «Ceva… ceva… urma să se întâmple!». Lângă maşina parcată de mine nu «bântuia» nicio persoană suspectă. Bazinul, în întuneric total. Am intrat liniştit, cu gândul că scap de «surprizele» delfinaşilor. Eroare fatală! Când să deschid uşa bazinului, o bubuitura infernală, însoţită de confetti! Pe jos… baloane… baloane… baloane… pocnete… pistoale… mitraliere… Isis, nu alta! În final, voci de «mieluşei»: «Mulţi ani trăiască! Mulţi ani trăiască! Laaaa… muuulţi… aaaani!!! Era doar «Runda nr. 1». După masă... «Runda 2»…“, a postat Octavian Tileagă pe reţeaua de socializare.
 
De la eveniment nu puteau lipsi tradiţionalele savarine, sucurile şi torturile, iar cei prezenţi nu au scăpat de frişcă pe faţă. Iar baloanele multicolore au ajuns în bazin!
 
Sursa foto: Facebook (Octavian Tileagă)

Citeşte şi:

A fost mâna „diavolilor tasmanieni”: Cum şi-a găsit maşina Octavian Tileagă în curtea de la Palatul Copiilor Constanţa (galerie foto) 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii