Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrecerea de la „Fântâniţa“ Luptătorul Superkombat Mădălin Crăciunică a dansat „Pinguinul“ cu mireasa în braţe (galerie foto+video)

ro

17 Sep, 2015 00:00 6789 Marime text
Luptătorul constănţean Mădălin Crăciunică, de la clubul Keru Kento (antrenor, Lucian Stoicoci), s-a numărat printre invitaţii de la nunta bunului său prieten Răzvan Popiea, care s-a căsătorit cu Alexandra Mihaela Colgiu.

Fost coleg cu Mădălin la Keru Kento, Răzvan (de loc din Valu lui Traian) l-a ajutat de multe ori la meciuri pe „micul Bonjasky“, făcând parte din staff-ul său care i-a stat la colţ. Aşa s-a întâmplat şi la una dintre galele Superkombat desfăşurate în această vară la Constanţa, cea de pe 20 iunie, de la Sala Sporturilor. Dată fiind prietenia strânsă dintre cei doi, Mădălin nu putea să lipsească de la nunta lui Răzvan. Petrecerea a avut loc la Complexul „Fântâniţa“ din oraşul constănţean Murfatlar, iar toată lumea s-a distrat pe cinste. „A fost foarte frumos. Am dansat cât ne-au ţinut picioarele. Am petrecut foarte bine“, a declarat Mădălin, care a fost însoţit la nuntă de prietena sa, Nicoleta Roxana Butnariu.

Condiţia pusă de mire


Crăciunică a făcut parte şi din gaşca hoţilor care au furat mireasa. „Am dus-o pe Alexandra Mihaela într-un loc din apropiere, unde am încins o horă. După vreun sfert de oră, am revenit la ginerică şi am început negocierile. I-am cerut o sticlă de whisky şi una de apă minerală, dar care să fie golită pe jumătate, şi i-am spus lui Răzvan să-i facă o declaraţie de dragoste alesei inimii sale. Încă de la început, mirele ne-a spus că ne dă tot ce vrem, însă cu o condiţie: eu să dansez «Pinguinul» cu mireasa în braţe. M-am conformat, am dansat şi am căzut la înţelegere în privinţa cerinţelor. Oricum, Răzvan a încercat să ne păcălească, având pregătită o sticlă de whisky, dar goală, însă nu i-a mers“, a povestit luptătorul de 21 de ani, care practică kickboxing-ul de cinci ani. La nuntă, de la Keru Kento au mai participat trei sportivi, Adrian Benciu şi fraţii Tănase (Mihai şi Robert).

Victoriile de la Superkombat


Mădălin Crăciunică evoluează la Superkombat din 2014, iar în meciurile susţinute până acum a înregistrat două victorii, ambele în acest an: prima - pe 23 mai, la Bucureşti, când l-a învins pe Adrian Giurgiu, a doua - pe 20 iunie, la Constanţa, când a dispus de Adrian Asoltanii. Mădălin are 1,80 m înălţime şi concurează la categoria -71 kg. „Micul Bonjasky“ a luptat la Superkombat şi la ediţia din luna august a acestui an, disputată în aer liber, în piaţeta Cazino din Mamaia. Mădălin a pierdut în faţa unui alt constănţean, Eduard Chelariu, de la Kickbox Ursoi (antrenor, Iulian Ursoi), dar şefii Superkombat au decis ca cei doi să se mai întâlnească o data, într-o partidă-revanşă.

Înscrieri pentru kickboxing


Crăciunică îşi continuă cu seriozitate pregătirea, dar se gândeşte şi la viitor, plănuind să-şi deschidă o sală de antrenament şi să aibă propriii săi luptători pe care să-i antreneze. În acest sens, sportivul anunţă că au început înscrierile pentru pregătire de performanţă sau menţinere (la copii, junior şi seniori, indiferent de vârstă). „Vreau să alcătuiesc un lot închegat. În primă fază, cei care vin vor efectua antrenamentele alături de colegii mei de la Keru Kento. Pe cei care vor să practice kickboxingul îi aştept la sala Tomis (strada Flămânda), în zilele de marţi şi sâmbătă, în intervalul orar 19.00 - 20.30“, a declarat Mădălin Crăciunică.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii