Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maria Iacob face practică la Eforie Miss România vrea să-şi deschidă cabinet de kinetoterapie

ro

13 Mar, 2015 00:00 7912 Marime text
Studentă în anul I la Universitatea „Ovidius“ din Constanţa, la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, domeniul Kinetoterapie, frumoasa constănţeancă Maria Iacob, unul dintre modelele de top ale Fashion TV România, face practică la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord. Îndrăgostită iremediabil de acest domeniu, Miss România din 2012 vrea ca, în viitor, să-şi deschidă un cabinet de kinetoterapie.
 
Acum trei ani, tânăra constănţeancă a primit titlul Miss România, în cadrul Bucharest Fashion Week 2012. Maria a fost elevă a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ din Constanţa, activând la secţia de dans sportiv, iar din 2014, este studentă la Kinetoterapie. Săptămâna trecută, a început o perioadă de practică la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord. „E primul nostru stagiu de practică. Învăţăm mai bine ce este kinetoterapia. Doar ce am început. Vedem exact cum se lucrează. E greu, dar şi frumos. Avem un curs teoretic, unde o doamnă doctor ne predă, după care mergem în bază, în sălile de kinetoterapie, unde asistăm la procedurile de recuperare a pacienţilor. Ne implicăm însă şi noi. Momentan, mai puţin, dar, pe viitor, vom face mai mult din punct de vedere practic. Domeniul îmi place foarte mult şi, zi de zi, îmi dau seama că mi-am ales bine facultatea“, a declarat Maria Iacob.

La Eforie, învaţă meserie şi alţi studenţi-sportivi 

Alături de aceasta, fac practică la Eforie Nord şi alţi studenţi-sportivi: Mihai Molnar (fotbal american), Ruxandra Niţă (atletism), Andrei Ganea (nataţie), Florin Braşoveanu, Alexandru Bădaşcă şi Ilmaz Abdula (fotbal). Cu primii trei, Miss România 2012 a fost colegă de clasă la liceu. Din poza de mai sus nu lipsesc Doru Petrescu, Andrei Muşat, Claudiu Colgiu, Angelica Dinu, Cezara Macovei, Vicenţiu Grosu, Eva Bursuc, Florin Amzaru, Adrian Cosmin, Maria Iacob, Alexandru Bădaşcă, Ruxandra Niţă, Ilmaz Abdula sau Ancuţa Gheorghiu. „De-abia aştept să devin kinetoterapeut. Îmi doresc foarte mult să-mi deschid cabinetul meu. Actualmente, îmi ocup majoritatea timpului cu facultatea. La modeling, particip când pot“, a mai spus Maria, care va împlini 20 de ani în toamna acestui an. La un moment dat, tânăra se gândea ca, pe viitor, să activeze la o echipă sportivă, pe partea de recuperare, dar, în cele din urmă, a optat pentru varianta unui cabinet propriu de kinetoterapie. De asemenea, vrea să se specializeze şi în domeniul Balneoterapiei.

„Eduard e la fel ca mine. Are pasiuni şi vise şi luptă pentru realizarea lor“

Tânăra constănţeancă trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un chipeş bucureştean, Eduard (24 de ani), fost model. Cei doi alcătuiesc un cuplu de aproape trei luni şi s-au cunoscut la un festival de modă. Ulterior, la un alt eveniment, au început să vorbească mai mult decât „Ce faci?“, „Bine, tu?“, „Bine“.
„Ne ştim de mai mulţi ani, dar, până la începutul lui 2015, între noi nu a fost decât o simplă prietenie. În final, ne-am dat seama că suntem pe aceeaşi lungime de undă din toate punctele de vedere. Eduard e la fel ca mine. Are pasiuni şi vise şi luptă pentru realizarea lor“, a spus Maria. Cei doi alcătuiesc o pereche perfectă, se înţeleg de minune şi sunt fericiţi că se au unul pe celălalt.

A apărut în videoclipul piesei „Blocat în trafic“ 

La începutul acestui an, la Constanţa au fost lansate piesa „Blocat în trafic“ şi videoclipul ei, iar din distribuţia filmului muzical a făcut parte şi Maria Iacob. De asemenea, o apariţie pasageră a avut Florin Braşoveanu, de la ACS Callatis 2012 Mangalia. „Blocat în trafic“ este single-ul de debut al lui Morra (Nicolae Morărescu), iar acesta a colaborat la piesă cu Frissco (Ionuţ Untaru). „A fost minunat să filmez cu aceşti doi artişti deosebiţi, Morra şi Frissco. Pe parcursul filmărilor, ne-am distrat mult, ne-am simţit toţi în largul nostru şi tocmai de aceea a şi ieşit videoclipul aşa de frumos. Şi nu o spun eu, ci oamenii care l-au vizionat şi au ascultat melodia. Ne-am intrat foarte bine în rol. Eu am încercat să dau tot ce am avut mai bun şi sper că aceasta se vede. Le doresc din suflet să aibă un megasucces cu această piesă şi, de ce nu, să ajungă în topurile internaţionale de muzică“, a declarat Maria Iacob.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii