Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mă numesc Maya Maria şi vă salut pe toţi!“ Antrenorul Marius Burlacu, de la Oyama Karate, tată pentru a doua oară (galerie foto)

ro

22 Jul, 2017 00:00 9151 Marime text
Marius Burlacu, cel care, alături de Lidia Dobrin, pregăteşte sportivii şi sportivele de la Clubul Sportiv Oyama Karate Constanţa, a devenit tată pentru a doua oară.
 
Soţia antrenorului, Corina Elena, a dat naştere unei fetiţe de nota zece, care va purta prenumele Maya Maria. Părinţii sunt extrem de fericiţi, la fel ca frăţiorul prinţesei, Alexandru Nicolae, care, în luna septembrie a acestui an, va împlini 11 ani.
 
„Să devii părinte e împlinirea supremă în viaţă. Trăim cel mai minunat sentiment, unul care nu se poate compara cu nimic. Alex e şi el super-încântat. Era nerăbdător să se nască surioara sa şi să o cunoască. E un frate model“, a declarat antrenorul.

Va fi creştinată de familia Tudor 

Cel mai nou membru al familiei Burlacu a avut la naştere 2,400 de kilograme şi 48 de centimetri, primind nota maximă atunci când a venit pe lume. Naşterea a decurs ireproşabil, iar fetiţa şi mămica sunt foarte bine. „Mă numesc Maya Maria şi vă salut pe toţi!“, şi-a făcut intrarea pe scenă vieţii fetiţa, prin vocea părinţilor ei, care au postat o fotografie pe Facebook cu fericita familie. Mica prinţesă va fi botezată de cei care l-au creştinat şi pe Alexandru, soţii Tudor (Ion şi Katy).

„Cel mai frumos dar pe lumea asta: copiii!“ 

Vestea naşterii fetiţei i-a bucurat şi pe toţi cei apropiaţi de familia Burlacu. „Bine ai venit pe lume! Să vă trăiască şi să vă bucuraţi de ea! Great family!“, „Felicitări, unul dintre cele mai frumoase sentimente ale vieţii. Fericire şi sănătate maximă vă urez!“, „Bună seara, Maya Maria! Să ai o viaţă frumoasă şi să te bucuri de tot ce-i mai bun şi mai frumos alături de familie şi cei dragi sufletului tău!“, „Să vă trăiască, Marius! Să fie într-un ceas bun! Osu!“, „Să vă bucuraţi de micul miracol ce a apărut în viaţa voastră! Să fie sănătoasă şi norocoasă!“, „Bun venit, Maya, să fii sănătoasă şi fericită alături de minunata ta familie!“, „Încântată de cunoştinţă! Să fie sănătoasă şi norocoasă şi să aibă parte de tot ce e mai frumos şi mai bun în viaţă!“, „Cel mai frumos dar pe lumea asta: copiii! Să vă trăiască sănătoşi, fericiţi, înţelepţi şi voi alături de voi!“, „Felicitări! Să fie prinţesa sănătoasă, cuminte şi deşteaptă!“, au fost câteva dintre urări. „Vă mulţumesc mult tuturor pentru gândurile bune! Respect!“, a răspuns tatăl.

Alex Burlacu păstrează tradiţia 

Marius Burlacu a început să practice karate în 1990, la vârsta de 15 ani, primul său antrenor fiind Cetin Ibram. În 1993, după ce s-a desfiinţat clubul, tânărul sportiv a trecut la Shinto, cu antrenorul Gelu Oprea. Marius Burlacu este triplu campion naţional, la kumite, având şi alte prezenţe pe podium, ca sportiv, atât la Shinto, cât şi la Oyama Karate, club pe care l-a înfiinţat în 2008, împreună cu Lidia Dobrin. În prezent, cei doi pregătesc la Oyama Karate în jur de 40 de luptători, de toate vârstele, între care se află şi fiul lui Marius Burlacu. Alex a participat deja la două concursuri, la care a obţinut o medalie de argint şi una de bronz, şi are centura verde 3 kyu. „Alex practică Kyokushin Karate de plăcere. A fost alegerea lui, nu l-am obligat eu. La fel va fi şi în cazul fetiţei. Va face ce sport îi va plăcea“, a spus Marius Burlacu.

E nașul de cununie al campionului mondial Mihai Nistor

Cum lumea sportului e mică, Marius Burlacu este nașul de cununie al cunoscutului boxer român  Mihai Nistor, campion mondial APB, multiplu medaliat cu bronz la Campionatul European  la categoria supergrea și participant la Jocurile Olimpice de Vară de la Rio (2016). La rândul său, Mihai Nistor este cumnat cu Adrian Roșu (halterofil la CS Farul Constanța și antrenor la secția de haltere a CSO Ovidiu).  Adrian a fost cununat de Aurel Tătaru (halterofil și antrenor la CS Farul), care i-a botezat și cei doi copii. 
 
Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constantin marilena 22 Jul, 2017 15:03 Sa va trăiască sa fiți fericiți sunteți o familie fericita și implinita sa va dea Dumnezeu multa sănătate și tot binele din lume