Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luminiţa şi Nicolae Halep, superbi Cumnata Simonei Halep este fata lui Iorghi Nicolae, de la formaţia Kavalla (galerie foto)

ro

12 Sep, 2014 00:00 34436 Marime text
A doua jucătoare de tenis a lumii, constănţeanca Simona Halep, i-a fost alături, plină de bucurie şi de fericire, fratelui ei mai mare, Nicolae, la emoţionantul moment al cununiei civile.
 
În vârstă de 28 de ani, Coli şi-a unit destinele, la Constanţa, cu Luminiţa Nicolae, o frumoasă domnişoară de 22 de ani. Simona Halep a postat pe Facebook primele fotografii de la eveniment, iar tinerii însurăţei au fost îndelung admiraţi.

Simona Halep: „Şi au spus...DA!”

Coli şi Lumy au devenit soţ şi soţie, primind livretul de familie şi certificatul de căsătorie. Socrii mari (Stere şi Stania Halep) şi cei mici (Gheorghe şi Maria Nicolae), ca şi toţi cei apropiaţi, sunt în culmea fericirii. „Şi... au spus DA! Prima poză cu noua familie a fratelui meu!“, a fost mesajul Simonei Halep, care a însoţit cele două fotografii postate pe Facebook. Într-una dintre ele, apare şi sora mai mică a Luminiţei, Elena. Născută la Constanţa, pe 10 iulie 1992, Luminiţa a studiat la Universitatea „Ovidius“ şi este fata interpretului Gheorghe (Iorghi) Nicolae (claviaturi şi voce), de la formaţia Kavalla.

Au cântat Kavalla, Pindu, Hrista Lupci şi Expres Cozma Band

Tinerii căsătoriţi şi invitaţii lor au sărbătorit evenimentul la Noblesse Ballroom Mamaia, unde atmosfera a fost însufleţită şi de cântecele interpretate cu măiestrie de Kavalla (în foto, Iorghi Nicolae este primul din dreapta), Pindu, Hrista Lupci şi Expres Cozma Band. Frumoasa Lumi a atras toate privirile, dar nici Simona nu s-a lăsat mai prejos. Pe Facebook, comentariile la fotografiile postate de tenismenă au fost admirative la adresa amândurora. Marian Sterea a surprins instantaneele fotografice de la eveniment, iar la imaginea de basm a soţiei lui Coli Halep au contribuit şi Marc Georges Yaacoub (hairstylist), şi Lăcrămioara Tătaru (make-up).

Coli a fost primul tenismen al familiei Halep

Născut pe 23 martie 1986, Nicolae Halep administrează, alături de tatăl său, afacerile familiei. Şi Coli a făcut sport, chiar tenis, însă doar pentru câţiva ani. De la el a preluat Simona ştafeta, începând practicarea de la o vârstă fragedă a tenisului, care a devenit, treptat, marea dragoste a vieţii ei. Nicolae a renunţat la un moment dat, dar sora sa nu s-a mai oprit. „Mai erau momente în care Nicolae o tachina pe Simona. «Lasă-te de tenis», îi spunea el, în glumă. Eu interveneam: «Nicuşor, ai să te rogi de ea să-i cari geanta». Iar acum aşa se întâmplă. Când o întâmpină la întoarcerea din turnee, primul lucru pe care îl face e să îi ia, râzând, geanta“, spune primul antrenor al Simonei, Ioan Stan.

S-a îndeplinit dorinţa lui Stere Halep

Fost fotbalist la Săgeata Stejaru, tatăl Simonei şi al lui Coli, Stere Halep, şi-a dorit mult ca măcar unul dintre copii să-i calce pe urme. Iar dorinţa i-a fost îndeplinită. Simona şi Nicolae au o relaţie extrem de apropiată. Când a primit, pe 23 iunie, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Constanţa, Simona, care nu a putut veni atunci, participând la un turneu în străinătate, a fost reprezentată la festivitate de fratele ei, care a ridicat distincţiile acordate campioanei.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • VEVERITA 17 Sep, 2014 09:11 IORY i se spune, nu IORGHI