Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luminiţa Peniu, nora lui Paul Peniu, alături de Robbie Williams pe scenă (video)

ro

21 Jul, 2015 00:00 9804 Marime text
Luminiţa, frumoasa tânără din Constanţa care a fost invitată de Robbie Williams să urce pe scenă alături de el, la concertul de la Bucureşti, este nora lui Paul Peniu, preşedintele Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“. 

Medic reumatolog, Luminiţa (27 de ani) este căsătorită cu Cristian, fiul cel mare al lui Paul Peniu. Tânăra este fan Robbie Williams şi plănuia de mult să ajungă la un concert de-al său din străinătate, însă, până acum, nu a avut prilejul. „Am avut noroc şi am găsit bilete. Până acum, când am vrut să mai mergem, ne-am lovit ba de această problemă, ba de lipsa timpului“, povesteşte Cristian Peniu.

Spera cel mult la un autograf


După aproximativ o oră din concert, a urmat o melodie la care se ştia că Robbie Williams urma să invite alături de el pe scenă o fată din public. Iar cea aleasă a fost Luminiţa Peniu, după ce artistul i-a cerut voie soţului acesteia, cu care a dat noroc. Cei doi se aflau în rândul al doilea din public. Pentru vreo cinci minute, Lumi a dansat şi a cântat alături de Robbie Williams. „A fost o surpriză deosebit de plăcută. Soţia mea spera de la acest concert la cel mult un autograf de la Robbie Williams“, a mai spus Cristian Peniu.

Dennis Şerban, naşul de cununie al frumoasei perechi


Luminiţa (fostă Caprinciu) şi Cristian Peniu sunt căsătoriţi din anul 2013 şi au împreună un copil. Frumoasa pereche a fost cununată de fostul jucător şi tehnician al Farului, dar şi fost jucător la Steaua, Valencia, Dinamo şi Rapid, Dennis Şerban, şi de soţia acestuia, Mădălina. Serviciile civil şi religios s-au desfăşurat la Biserica „Sf. Gheorghe” din Constanţa, iar nuntaşii au petrecut apoi la Restaurantul „Dorna” din Mamaia. Tinerii căsătoriţi şi socrul mare au avut alături la fericitul eveniment şi numeroşi oameni de fotbal (conducători, antrenori, jucători sau foşti jucători), din rândul cărora nu au lipsit Gică Hagi, Petre Buduru, Zoltan Iaşko, Mihai Terzi, Cătălin Anghel, Alexandru Grigoraş, Adrian Senin, Constantin Gache, Constantin Gârjoabă, Ilhan Mustafa sau Ion Codin. La nuntă, atmosfera a fost întreţinută de două formaţii: una de muzică armânească, Makidonia (solist vocal - Stelian Arău), şi una din Bucureşti, Daniel Lazăr Band.

În prima fotografie, Paul Peniu este încadrat de cele două nurori ale sale, Luminiţa (cea cu rochie roşie) şi Ioana.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii