Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La mulţi ani şi pentru Samir Regep! Antrenorul de haltere Angheluş Beşleagă schimbă astăzi prefixul

ro

24 Feb, 2017 00:00 4452 Marime text
Angheluş Beşleagă, antrenor de haltere la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanţa, şi sensei Samir Regep, instructor principal la CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa, îşi serbează astăzi zilele de naştere. 
 
Primul schimbă prefixul, împlinind 40 de ani, în vreme ce Samir Regep ajunge la 49 de ani. Fost halterofil şi nepot al regretatului istoric, profesor şi om politic Gheorghe Dumitraşcu, Angheluş este născut în localitatea constănţeană Nisipari. Pasiunea sa şi munca neobosită din haltere i-au fost răsplătite de nenumăratele medalii cucerite de elevii săi, pentru LPS, CS Farul şi România, inclusiv mai multe titluri europene şi alte medalii continentale şi mondiale.
 
Samir Regep este antrenorul luptătorilor de la CS „Bogdan Ciubotariu“, cel mai cunoscut elev al său fiind Adrian Roşca, participant şi în galele Superkombat. „Sam“ a fost în tinereţe campion naţional de Kickboxing şi unul dintre luptătorii de renume ai Constanţei. A rămas celebru pentru un meci pe litoral, în 1992, încheiat la egalitate cu americanul Jimmy Mitchell (campion mondial patru ani la rând şi cunoscut drept „cel care l-a învins pe Van Damme“).
Sursa foto: Facebook



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii