Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La mulţi ani pentru Ablalim Ferodin, Tudor Ţăranu, Gabriel Ban şi Lavinia Bulilete! (galerie foto)

ro

05 Feb, 2016 00:00 4423 Marime text
Mai mulţi reprezentanţi ai sportului constănţean îşi serbează astăzi ziua de naştere. Printre ei se află antrenorul de box de la CS Năvodari Ablalim Ferodin, fotbalistul Tudor Ţăranu (de la FC Farul), Gabriel Ban (un fenomen în ce priveşte executarea flotărilor), dar şi Lavinia Bulilete, de la Cernavodă, medaliată mondială la karate Shotokan WSKU.

Ablalim Ferodin împlineşte 54 de ani. A obţinut multe medalii cu elevii săi, dar a contribuit şi la pregătirea lui Mihai Nistor, primul român calificat la Jocurile Olimpice de la Rio. Tudor Ţăranu îşi serbează astăzi majoratul. Fundaşul central (fiul fostului fotbalist Sandu Ţăranu) este unul dintre tinerii de perspectivă ai FC Farul. Gabriel Ban, un militar din Medgidia, este celebru pentru multitudinea de stiluri de flotări pe care le execută, dar concurează şi la skandenberg, unde deţine mai multe medalii. La capitolul flotări pe dosul palmei într-un minut, cu greutate în spate, a egalat recordul mondial, stabilit, în 2011, de idolul adolescenţei sale, însă numărul de flotări reuşite reprezintă record naţional.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gabriel 06 Feb, 2016 11:51 Multumesc pentru sprijinul acordat si sper sa ajung cat de curand pe paginile dumneavoastra cu un nou record mondial la flotari