Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Crăciun, antrenorul lui CSU Neptun „Experienţa redusă şi lotul restrâns ne creează foarte mari probleme“

ro

30 Sep, 2014 00:00 1979 Marime text
Ion Crăciun, antrenorul echipei feminine de handbal CSU Neptun Constanţa, nu a fost mâhnit de înfrângerea şi scorul (22-41) înregistrate de elevele sale, pe teren propriu, cu liderul clasamentului, CSM Bucureşti, ci de faptul că handbalistele constănţene n-au avut mai mult tupeu în joc.
 
„Trebuiau să-şi dorească mai mult, că nu le-a certat nimeni pentru înfrângere. Bianca a scăpat la poartă şi parcă a tras cu teamă, ca nu care cumva să dea gol sau să se întâmple ceva. N-am câştigat nimic din acest meci. Trebuiau să arate şi să înveţe ceva pe teren, lucrând şi corectând tehnica individuală, atât în atac, cât şi în apărare. Când ai un adversar care te aşază în genunchi şi nu te poţi ridica de loc, creşti destul de rău. Ele sunt destul de micuţe, destul de plăpânde. Dar, uşor-uşor, vor intra şi alte tinere în echipă. Sperăm să creştem şi jucătoare din Constanţa“, a declarat Ion Crăciun.

După şapte etape (în care a câştigat un meci şi le-a pierdut pe celelalte şase), CSU Neptun ocupă în clasament locul 12 (din 14 echipe), având trei puncte. În etapa următoare, formaţia constănţeană întâlneşte, joi, 2 octombrie, de la ora 18.00, în deplasare, Dunărea Brăila, echipa de pe locul patru, cu 15 puncte.

„Vom avea meci greu şi la Brăila. Întâlnim o altă echipă experimentată, din confruntarea cu ea având iar de învăţat. A doua oară sperăm să o şi facem. Orice joc trece peste echipă ar trebui să le dea experienţă fetelor şi să începem să ne omogenizăm. Experienţa redusă şi lotul restrâns ne creează foarte mari probleme. Va trebui să trecem însă cât mai bine de această perioadă. Mi-e frică foarte mult de accidentări, de aceea, uneori, evit să le forţez pe jucătoare. Dacă una dintre puţinele noastre fete rutinate se accidentează, ne luăm adio de la Liga Naţională. Aşa, acum încă mai suntem în cărţi şi încercăm să tragem de noi să scoatem cât mai mult în sezonul regulat, pentru că în play-out nu avem puncte suficiente ca să putem conta“, a mai spus Ion Crăciun.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii