Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hari Gromoşteanu, printre invitaţi Antrenorul Claudiu Moraru l-a cununat pe Bogdan Baciu, fost luptător în Legiunea Străină (galerie foto)

ro

01 Feb, 2017 00:00 14592 Marime text
Claudiu Moraru, antrenor la Academia de Fotbal Farul Constanţa şi membru al staff-ului Superkombat, a fost din nou naş de cununie.
 
Tehnicianul şi soţia sa, Alis, le-au devenit părinţi spirituali lui Bogdan Baciu şi alesei inimii sale, Alexandra, care au oficializat frumoasa lor poveste de dragoste, născută în urmă cu trei ani. Festivităţile prilejuite de căsătorie au avut loc la Valu lui Traian, localitatea natală a mirelui, iar nunta cea mare se va desfăşura la vară, odată cu botezul primului moştenitor al familiei Baciu, Alexandra fiind însărcinată în şapte luni.
 
Bogdan şi Alexandra abia aşteaptă să devină părinţi, tânăra urmând să nască un băieţel, care va purta prenumele Bogdan Alexandru (după părinţi). Până atunci, cei doi au trecut prin fericirea de a spune „Da!“ la Starea Civilă şi s-au bucurat alături de cei apropiaţi de acest eveniment deosebit din viaţa lor. Naşul este prieten vechi cu Bogdan şi atât el, cât şi Alis au acceptat imediat să cunune tânăra pereche. „Casă de piatră, dragii noştri! Vă dorim o viaţă plină de fericire şi de realizări!“, li s-au adresat naşii finilor. „Eu şi Claudiu suntem legaţi de o prietenie trainică. Ne ştim de la şapte ani. Am copilărit împreună“, a declarat Bogdan Baciu.

„Cea mai frumoasă zi! Eşti inima mea!“

Ziua în care i-a devenit soţie ursitului ei îi va rămâne pe veci în memorie Alexandrei. „Cea mai frumoasă zi! Eşti inima mea!“, a fost mesajul, scurt şi cuprinzător, al tinerei adresat lui Bogdan şi postat pe Facebook la o poză cu ei doi etalându-şi, mândri, verighetele. Mirele a reacţionat imediat, cu un „Te iubesc!“. Petrecerea restrânsă de după festivităţile căsătoriei s-a desfăşurat la Popasul Valu lui Traian. „Mulţumim, dragii noştri, că aţi fost alături de noi!“, au apreciat mirii prezenţa invitaţilor.

Când e iubirea cel mai bine înţeleasă

Felicitările apropiaţilor şi ale prietenilor au venit instantaneu. „Casă de piatră! Să aveţi toată fericirea din lume şi un bebe sănătos să vă umple sufletele de bucurie!“, „Felicitări, să fie într-un ceas bun!“, „Să vă dea Dumnezeu multă sănătate şi fericire!“, „Casă de piatră! Să fiţi sănătoşi, voioşi şi fericiţi!“, „Iubirea este cel mai bine înţeleasă atunci când este împărtăşită în doi! Să aveţi o viaţă minunată, să fiţi mereu fericiţi aşa cum sunteţi astăzi şi să aveţi bucurii mai multe decât aţi visat voi vreodată! Casă de piatră!“ sau „Multă sănătate şi love… mult love!“, au fost câteva dintre urări.

A plecat în Legiunea Străină la 19 ani

Peste două săptămâni, Bogdan Baciu va împlini 29 de ani. El este un fost luptător al Legiunii Străine, în care a trăit o experienţă unică timp de un an şi o lună. A părăsit România, pentru a intra în celebra unitate a Armatei Franceze, pe când avea numai 19 ani. Rezistenţa sa fizică şi hotărârea de a nu ceda sub niciun chip l-au făcut să treacă peste toate testele şi să-şi câştige chipiul alb (Kepi Blanc), fiind acceptat ca legionar. A participat apoi la un stagiu comando şi la alte misiuni în Guyana Franceză, ţară în care s-a aflat timp de cinci luni. Perioada din Legiunea Străină l-a călit pe Bogdan şi l-a făcut să gândească altfel. La Constanţa, tânărul a fost şi instructor Krav Maga (un sistem de luptă dezvoltat pentru forţele armate din Israel ce presupune atât tehnici de auto-apărare în cele mai diverse situaţii, cât şi metode militare de ofensivă), iar în continuare, după serviciul militar, va opta pentru Forţele Speciale.

Naşul a fost junior al FC Farul

Născut pe 26 februarie 1987, naşul lui Bogdan Baciu, Claudiu Moraru, antrenează din decembrie 2013 şi e fost fotbalist, începând acest sport la FC Farul, la grupa lui Sevastian Iovănescu. A jucat fundaş central, avantajat şi de înălţimea sa. După încheierea junioratului, a evoluat şi la alte echipe din judeţ, precum Oil Terminal (în Liga a III-a), Callatis Mangalia (cu care a promovat în Liga a III-a), CS Năvodari (Liga a III-a) ori CSO Ovidiu (Liga a III-a, antrenor fiind Sevastian Iovănescu). Ultima echipă la care a jucat Claudiu a fost CS Năvodari, iar apoi a revenit pe teren, evoluând de plăcere şi pentru menţinere, la Olimpia Constanţa. Claudiu şi soţia sa, Alis, au fost cununaţi de preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, iar la rândul lor, soţii Moraru le-au fost naşi de cununie actorului constănţean Hari Gromoşteanu şi soţiei sale, Irina, care au participat şi ei la căsătoria lui Bogdan Baciu.
  
Sursa foto: Facebook

Citeşte şi:

Îi trezeau din somn aruncându-le grenada sub pat: Aventurile lui Bogdan Baciu, din Valu lui Traian, în Legiunea Străină (galerie foto + video)

Au recuzite şi scenarii originale: Luptătorii Bogdan Baciu, Cătălin Marin şi Cetin Ali s-au specializat în furat mirese (galerie foto)

Ginerele lui Costel Postică: Hari Gromoşteanu, „body-guard-ul preşedintelui“, a fost cununat de antrenorul Claudiu Moraru (galerie foto + video)

Primarul Florin Mitroi, naş la Melody: Eduard Irimia, şeful Superkombat, l-a cununat pe antrenorul Claudiu Moraru (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii