Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ginerele lui Costel Postică Hari Gromoşteanu, „bodyguard-ul preşedintelui“, a fost cununat de antrenorul Claudiu Moraru (galerie foto+video)

ro

08 Mar, 2016 00:00 19539 Marime text

Actorul constănţean Hari Gromoşteanu a fost cununat de Claudiu Moraru, antrenor la Academia de Fotbal Farul Constanţa şi membru al staff-ului Superkombat. Născut la Ovidiu, Hari este actor şi interpret şi a evoluat şi într-un serial de ficţiune la PRO TV, „Anticamera“, în care l-a jucat pe „Haralambie“, bodyguard-ul preşedintelui „Boerescu“ (interpretat de Florin Călinescu).
 
Hari şi soţia sa, Irina, sunt prieteni buni cu soţii Moraru (Claudiu şi Alis), astfel că a fost ceva firesc ca cele două perechi să devină naşi şi fini. La nunta care s-a desfăşurat în noiembrie 2015 au participat, la complexul „Melody“ din Mamaia, în jur de 330 de persoane, iar programul artistic a fost asigurat de Ionuţ Galani, Lucian Colareza şi Alex Florea, de la „Vocea României“. Soţia lui Hari este fiica fostului arbitru constănţean de fotbal şi fost observator Costel Postică, iar socrul mic a avut invitaţi la nuntă, din lumea arbitrajului, nume precum Marcel Lică, Constantin FrăţilăVasile Cenuşe, Naum DumitruViorel Gheorghe sau Mihai Tomescu. Fost arbitru de Liga a 3-a, Costel Postică a jucat şi fotbal, fiind portar, iar în prezent nu mai activează în sportul-rege.

Hari a făcut fotbal şi karate 

Şi Hari Gromoşteanu a cochetat cu fotbalul, când era copil, jucând pentru o scurtă perioadă la Portul Constanţa, unde a fost pregătit de Nicolae Bagia. De asemenea, actualul actor a făcut în copilărie şi karate. Tânărul de 34 de ani s-a consacrat însă în domeniul artistic, unde a urmat şi studii superioare, fiind remarcat de mic pentru talentul său. A ajuns şi la PRO TV, unde, printre altele, a fost implicat în emisiunea „Pune-te cu Nicu!“ (unde a realizat farse pentru concurenţi), dar a avut şi roluri în serialele „La Bloc“, „La servici“ sau „Anticamera“, în care a fost „Haralambie“, bodyguard-ul preşedintelui „Borescu“, jucat de Florin Călinescu. Pentru a intra cât mai bine în pielea acestui personaj, Hari a luat lecţii de kickboxing de la cunoscutul Ciprian Sora (fost luptător, actualmente antrenor).

Program artistic şi la botezul lui David Nicuşor Moraru 

În prezent, Hari Gromoşteanu participă la diferite evenimente artistice la Constanţa. Soţia sa are o şcoală de make up prestigioasă şi căutată. Alături de Lucian Colareza, Hari a cântat şi la botezul fiului lui Claudiu Moraru şi al lui Alis, David Nicuşor. Soţii Moraru au fost cununaţi de preşedintele promoţiei Superkombat, Eduard Irimia, şi de soţia acestuia, Ioana. Naşii de cununie ai lui Claudiu şi Alis l-au şi creştinat pe cel mic, alături de artista constănţeană Irina Ross (pe numele ei real, Irina Racoviceanu), o prietenă foarte bună a familiei Moraru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii