Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalista Elena Pavel, din Constanţa, îl acuză pe arbitrul Santiago Quijada Alcon „Bruneto, hai să ieşim la o cafea!“

ro

21 Jan, 2016 00:00 2307 Marime text


Fotbalista Elena Pavel, din Constanţa, care joacă în Spania, la echipa de primă ligă Cajasol Sporting Huelva, îl acuză pe arbitrul care a condus partida cu formaţia Santa Teresa, Santiago Quijada Alcon, că, în timpul confruntării, ar fi avut remarci nepotrivite la adresa sa.
 
Cazul a fost expus în presa internaţională, iar pe mirror.co.uk se arată că Alcon i-ar fi spus Elenei Pavel: „Hei, bruneto, hai să ieşim la o cafea după-amiază!“. Jucătoarea de 31 de ani ar fi răspuns: „Mai bine ţi-ai vedea de arbitraj“. „Ea a declarat agenţiei spaniole Efe că Alcon a provocat-o pe parcursul meciului. «Am încetat să mai cred în fair-play. Mă simt neajutorată şi umilită. În atâţia ani de când joc fotbal nu m-am simţit atât de ruşinat㻓, precizează mirror.co.uk, citând-o pe sportiva constănţeană, care, în fotografie este prima din dreapta, în rândul de sus.
 
Fotbalistele de la Cajasol Sporting Huelva l-au acuzat pe arbitru şi că a favorizat echipa adversă, care s-a impus cu 3-2. Huelva a condus cu 1-0 şi 2-1, iar Santa Teresa a înscris golul victoriei în minutul 86, dintr-un penalty contestat. În timpul meciului, „cavalerul“ a eliminat două jucătoare din echipa Elenei Pavel.
 
Formată la echipa SN Constanţa, Elena Pavel a mai jucat în ţară, pe lângă echipa de pe litoral, şi la CFF Clujana, Motorul Oradea şi Smart Sport Bucureşti. În meciul Santa Teresa - Huelva, Elena Pavel a evoluat (ca fundaş dreapta) din primul minut şi a rămas tot meciul pe gazon.
 
Sursa foto: a1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii