Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul portar al FC Farul De ziua sa, Vlad Neagu i-a cerut mâna Anamariei Cristea în faţa Domului din Milano (galerie foto)

ro

07 Mar, 2016 00:00 6004 Marime text

Ziua de 2 martie 2016 le va rămâne mereu în memorie lui Vlad Neagu, fostul portar al FC Farul, şi celei care îi va deveni soţie, la anul, Anamaria Petronela Cristea. Este o zi cu o dublă semnificaţie: Vlad a împlinit 26 de ani şi i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale. 

Fotbalistul a ţinut neapărat ca această zi să fie una specială. Şi-a pus în gând să-i facă o surpriză alesei inimii sale şi, avându-i „complici“ pe verişoara sa, Mirona-Maria Georgescu, şi pe soţul ei, Cătălin, a organizat o mini-excursie de trei zile în Italia. Anamaria ştia că scopul periplului este unul pur turistic şi în care va fi sărbătorit Vlad, cu ocazia zilei sale de naştere, dar restul grupului se pregătise pentru ceva şi mai romantic: inelul de logodnă.

S-au plimbat cu barca pe lacul Como 

„Motivul pentru care am venit în Italia a fost logodna. Am vrut să speculez această mini-vacanţă. Am zis ca data de 2 martie să rămână de două ori importantă: ziua mea de naştere şi logodna noastră. Să fie o dublă sărbătoare. Am complotat la plan cu verişoara mea şi cu soţul ei, care ne vor fi naşi“, a povestit Vlad Neagu. Cei doi îndrăgostiţi şi verişorii lor (care l-au luat cu ei şi pe băieţelul lor, Radu Georgescu, în vârstă de un an), s-au cazat la Milano. Anamariei nici prin gând nu-i trecea că, în faţa Domului din Milano, va avea o mare surpriză şi va trăi una dintre marile bucurii ale vieţii sale, aceea de a primi inelul de logodnă de la iubitul ei, Vlad.
 
„Scena a fost romantică, în amurg, în piaţa Domului. Mă gândisem şi la alte variante, precum Veneţia sau lacul Como. Am ales însă Domul. Ulterior, am ajuns şi la Como şi ne-am plimbat pe lac cu barca. Anamaria a fost foarte mişcată atunci când a primit inelul. Nu îi venea să creadă. «Da»-ul a fost unul plin de emoţie. Momentul a fost imortalizat de Mirona-Maria şi Cătălin, care au făcut poze şi au filmat“, a povestit Vlad, care i-a oferit Anamariei un inel din aur galben, cu diamant.

Desenează în cappuccino la o cafenea 

Viitoarea familie Neagu nu a stabilit încă data exactă a nunţii, dar cei doi îşi vor uni destinele şi îşi vor oficializa relaţia în vara lui 2017. „Felicitări! Să fiţi fericiţi şi să vă iubiţi mult!“, „Cel mai frumos moment, cu cei mai frumoşi copii! Felicitări! Vă pup dulce!“ sau „Felicitări! Yuhuuu!“, au fost câteva dintre mesajele cunoscuţilor adresate Anamariei şi lui Vlad. După despărţirea (de anul trecut) de FC Farul, portarul lucrează ca barista (barman de băuturi pe bază de cafea) la o cafenea din Constanţa. E „artist al cafelei“ şi „desenează în cappuccino“, iar în weekend-urile când are timp, mai joacă şi fotbal, la echipa de Liga a IV-a CFR Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii