Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Foşti fotbalişti la FC Farul Florin Pătraşcu, naş de botez pentru copilul lui Marius Soare (galerie foto)

ro

16 Sep, 2017 00:00 9644 Marime text
Fostul mijlocaş al FC Farul Marius Soare şi soţia sa, Elena, au trecut prin bucuria botezului copilului lor, Ayan Andrei. 

Băieţelul a fost creştinat de un alt fost jucător al Farului şi coechipier cu Marius în tricoul alb-albastru, Florin Pătraşcu, şi de soţia sa, Ana-Maria. Florin a jucat şi pentru SSC Farul (echipă la care a purtat banderola de căpitan, ca şi la FC Farul de altfel), contribuind din plin la promovarea în Liga a 3-a a echipei suporterilor.

„Am primit cel mai frumos cadou“

Marius şi Elena au spus „Da!” în faţa ofiţerului de la Starea Civilă în luna decembrie a anului trecut, iar ceremonialul religios şi nunta cea mare vor avea loc pe 29 iulie 2018. Cei doi vor fi cununaţi de soţii Pătraşcu. Sosirea pe lume a băieţelului, pe 17 aprilie a.c., le-a împlinit vieţile părinţilor săi, care sunt în culmea fericirii de când li s-a născut moştenitorul. „Am primit cel mai frumos cadou“, se bucură ei. „Ayan“ a fost ales de Marius, iar „Andrei“ de Elena. Până să afle ce vor avea, băiat şi fată, cei doi stabiliseră ca, dacă va fi băiat, primul prenume să-l aleagă tatăl, iar cel de-al doilea, de sfânt, să-l stabilească mama. În caz de fată, era invers.

Invitaţi din fotbal 

În prezent, Marius Soare este antrenor la grupa 2005 de la Academia de Fotbal Farul Constanţa, iar la botez, tatăl şi naşul au avut alături şi reprezentanţi ai fotbalului, precum Bogdan Chiriţă, Gabriel Şimu, Claudiu Moraru, Bogdan Ciocănel, Cătălin Săndulescu, Adrian Vlas, Marius Axinciuc, Dan Ochia (de la academie), Vasilică Cristocea sau Cornel Ciobanu.
 
Sursa foto: Facebook (NiroWedding FotoVideo Constanţa, Marius Soare, Elena Soare) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii