Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiica cea mică a soţilor Garabet Adelina Bianca Garabet şi Robert Mitchell, petrecere de logodnă la Ovidiu (galerie foto)

ro

24 Dec, 2014 00:00 10804 Marime text
Cu ocazia logodnei mezinei familiei, Clemenţa (antrenoare de gimnastică la CS Farul) şi Hacic (fost preşedinte al FC Farul) au avut 50 de invitaţi la locuinţa lor de la Ovidiu. Adelina Bianca Garabet şi viitorul ei soţ, Robert Mitchell, locuiesc în SUA şi au petrecut o săptămână în România, tânărul american aflându-se pentru prima dată în ţara noastră. Nunta va avea loc în vara lui 2015, la Constanţa, iar Robert a făcut cerere să treacă la ortodoxie.

Soţii Garabet şi cei apropiaţi lor (mulţi dintre invitaţii de la Ovidiu fiind fini) i-au primit cu mare bucurie pe Adelina Bianca şi Robert, doi tineri în vârstă de 27 de ani. „Am fost cu toţii 50 de persoane, venind şi 11 dintre finii noştri. Doar doi - trei nu au reuşit să ajungă, din motive obiective. Am sărbătorit logodna dragilor noştri. Robert i-a cerut mâna Adelinei anul acesta, pe 15 mai, în Tenerife. Au fost în vacanţă în România o săptămână, iar cu acest prilej au şi stabilit unele detalii organizatorice în privinţa nunţii, care va avea loc pe 27 iunie 2015, la Constanţa. Serviciul religios se va desfăşura la Biserica Armenească, iar petrecerea a fost programată la Melody Grand Ballroom. Robert este catolic, dar va trece la ortodoxie, depunând deja o cerere în acest sens. Viitorul nostru ginere a fost pentru prima dată în România şi i-a plăcut mult. El şi Adelina au ajuns şi la munte, la Braşov şi la Sinaia. Robert a ţinut neapărat să vadă Castelul Bran, vestit pentru legenda Contelui Dracula, dar a vizitat şi Casa Poporului din Bucureşti”, a declarat Clemenţa Garabet.

 Persoane din lumea sportului prezente la petrecere


 La petrecerea de la Ovidiu, au fost prezente şi multe persoane din lumea sportului sau care au legătură cu sportul. Nu au lipsit fostul atacant al FC Farul Marian Popa (fin al soţilor Garabet) şi fosta gimnastă Elena Oprea (vicecampioana europeană), cea care a fost cununată şi ea de Clemenţa şi Hacic, cei doi botezându-i ulterior şi băiatul, Alex, care are acum 11 ani şi a venit şi el la eveniment. „I-am avut alături şi pe soţii Cucoş (el - fost baschetbalist, ea - fostă voleibalistă, ambii la Farul), pe Cristi Vasile (a jucat rugby), care este finul nostru şi căruia i-am botezat şi fata. Antrenorul Ion Marin nu a putut veni, dar a fost alături cu sufletul”, a mai spus Clemenţa Garabet. Nu au lipsit nici Angela Vizireanu şi Alexandra Neniţă, cele cu care au împărţit viaţa regretaţii Romeo Vizireanu, respectiv Sevastian Iovănescu, foşti soldaţi credincioşi ai FC Farul. „Alex, fiul Elenei Oprea, şi Ioana, fiica de nouă ani a Angelei Vizireanu, practică dansul sportiv şi ne-au încântat cu o demonstraţie. Alex cred că va ajunge un mare campion”, a mai spus antrenoarea de gimnastică.

 Cadoul finilor familiei Garabet pentru Adelina şi Robert


 Finii familiei Garabet prezenţi la petrecere le-au făcut o surpriză Adelinei Bianca şi lui Robert, aducându-le un tort foarte frumos (cu două inimi pe care au scris „Adelina” şi Robert” şi cu mesajul „Welcome to Romania”), dar şi două sticle de şampanie personalizate, cu poza celor doi şi cu data în care cei doi au venit la Ovidiu. Viitorii soţi vor avea două perechi de naşi, una din SUA şi una din România, Mihaela şi Gabi Ionescu, prieteni buni de familie. La petrecerea de la Ovidiu, Adelina a avut marea bucurie să se întâlnească şi cu zece foşti colegi şi foste colege de liceu. Pe perioada sejurului din România, Adelina Bianca şi Robert au participat şi la cununia civilă a tinerilor Ciprian şi Mihaela, care au devenit familia Neagu. Ciprian este văr bun cu Adelina şi cu a doua fată a soţilor Garabet, Raluca Diana. În poza de deschidere a acestui articol, Adelina şi Robert îi încadrează pe Ciprian şi Mihaela.

 Adelina va primi vizita unei delegaţii din China


 Adelina Bianca Garabet este în SUA de zece ani, de pe 8 august 2004. Locuieşte în oraşul Bogota (ţinutul Bergen) din statul New Jersey. A urmat acolo clasele a 11-a şi a 12-a, iar după terminarea liceului, s-a dedicat studiilor universitare (de natură juridică), activităţilor de voluntariat, dar a şi pus umărul la ridicarea unei afaceri, „Mad Science“ (o companie cu programe after school, petreceri, tabere, rezervată copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 şi 14 ani), care este acum proprietatea Adelinei şi se bucură de un mare succes. Toate aceste realizări profesionale şi implicarea sa socială i-au adus tinerei constănţene recunoaşterea comunităţii americane. Adelina a impresionat organizaţia „National Association of Professional Women“, care, mai întâi, a primit-o ca membră, în urmă cu zece luni, iar apoi a ales-o „Femeia anului 2014“! Afacerea „Mad Science” a fost dată ca exemplu, iar luna viitoare, Adelina va primi vizita unei delegaţii din China, o altă ţară în care va ajunge franciza din Canada. Tânăra Garabet urmează în prezent două masterate şi este şi voluntar la Adăpostul Bergen (unde cei fără casă sunt ajutaţi şi ţinuţi departe de droguri şi de alcool), dar şi la un spital (pentru trei zile pe săptămână). Şi Robert va fi voluntar (pentru pază şi siguranţă). După definitivarea studiilor, Adelina va deveni avocat al apărării pentru criminali în serie şi pentru oameni implicaţi în furturi, trafic de droguri şi altele infracţiuni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii