Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Fără coach Olteanu ne e imposibil să ne imaginăm baschetul în Constanţa“ Antrenorul lui BC Athletic, la ceas aniversar

ro

25 Jan, 2017 00:00 2778 Marime text


Antrenorul principal al echipei masculine de baschet BC Athletic, Alexandru Olteanu, a împlinit ieri 35 de ani, iar cei de la club i-au transmis un mesaj postat pe pagina de Facebook. 
 
„Datorită lui, mulţi dintre noi am ales să fim alături de Athletic. El ne inspiră, el ne-a arătat că, dacă eşti talentat, nu e de ajuns să sari paşi importanţi din baschet şi să fii acolo cu cei mai buni. E nevoie de multă muncă. Anii din spate alături de echipa tehnică de la Athletic au fost confirmarea că, fără muncă, nu se poate. Iar coach «Bombă» Olteanu asta a făcut din copiii de la Athletic. I-a făcut să crească, să creadă în ceea ce un antrenor vede cu mult înaintea jucătorilor... să creadă în baschet. Pe noi, cei mai mari, ne-a convins, încă de când era pe parchet, fie pentru BC Farul, fie pe banca tehnică la Athletic. Fără coach Olteanu ne e imposibil să ne imaginăm baschetul în Constanţa. Este legătura noastră cu viitorii baschetbalişti ai Constanţei şi ai României pornind de la U16-le lotului României. El ne inspiră baschet, cu el avem baschet. La mulţi ani, Coach, la mulţi ani de baschet! Știm... «baschet» e prea repetitiv în urarea noastră. Aşa sunt cele 365 de zile din viaţa lui: cu baschet!“, a fost textul mesajului.
 
De curând a fost şi ziua de naştere a lui Andrei Talpeş, team manager la BC Athletic, care a împlinit 33 de ani. În meciul din deplasare cu Politehnica Iaşi, din etapa a 12-a a Ligii 1, BC Athletic a pierdut cu 53-94. Formaţia constănţeană mai are de jucat două meciuri în sezonul regulat: cu Steaua CSM EximBank II Bucureşti, în etapa a 13-a (în deplasare) şi cu Dinamo II Bucureşti, în etapa a 14-a (acasă, pe 5 februarie).
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii