Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enver Amiş, boxerul campion de la CS Farul Constanţa, a devenit tătic

ro

06 May, 2016 00:00 4380 Marime text


Boxerul Enver Amiş, de la CS Farul Constanţa, a devenit tătic, după ce partenera sa de viaţă, Georgiana Daniela, a dat naştere unei fetiţe care va primi prenumele Melek Elsa.
 
„Mă simt foarte bine, sunt extrem de fericit“, a declarat campionul de 22 de ani, care, recent, a câştigat Cupa României de seniori, la categoria 46 - 49 kilograme, iar ulterior a participat la turneul de la Samsun (Turcia) de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio. La această întrecere, Enver a pierdut din primul tur, dar i se mai oferă o posibilitate de a accede la Rio, la turneul de la Baku (Azerbaidjan), care este programat în luna iunie. Pugilistul a spus însă că este în dubiu în ce priveşte continuarea boxului, având unele nemulţumiri financiare, şi urmează să dea un răspuns în această privinţă!
 

„Să-i trăiască fetiţa! Îi urez să devină şi ea o campioană a sportului, să-l moştenească pe tatăl ei. Copiii se fac uşor, dar se cresc greu, presupune o maximă responsabilitate. Enver trebuie să aibă performanţe deosebite în continuare, astfel încât să-i asigure un viitor fiicei sale, iar aceasta să fie mândră de rezultatele sale”, a spus Mihai Constantin, antrenorul campionului constănţean.

„Prinţesa mea, fetiţa mamei frumoasă!”

„Bine ai venit, îngeraşul meu mic şi frumos, prinţesa mea, fetiţa mamei frumoasă!”, a întâmpinat-o pe micuţă, la venirea pe lume, mama sa. „Să vă trăiască, e foarte frumoasă!”, „Zânele mele frumoase!”, „Vai, ce scumpete!”, „Să vă trăiască, verişoară!”, „Iubirea mea mică!”, „Să îmi trăiască nepoata o mie de ani!”, „Să-ţi trăiască fetiţa, Dănuţa!”, „Frumuseţe mică! Să vă trăiască şi să vă bucuraţi de ea!”, „Campionule, eşti tare fericit!”, „Felicitări! Să vă trăiască sănătoasă, frumoasă şi deşteaptă şi să vă bucuraţi de ea! Multă sănătate şi vouă!” sau „Să-ţi trăiască, bătrâne, seamănă cu tine, toată faţa e a ta!”, au fost câteva dintre mesajele rudelor şi prietenilor apropiaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii