Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Costin Gache merge la Miami Fiul antrenorului Constantin Gache va reprezenta România la finala mondială a barmanilor (galerie foto+video)

ro

30 Jun, 2016 00:00 10386 Marime text


Costin Gache, unul dintre cei doi fii ai antrenorului constănţean de fotbal Constantin Gache, a câştigat finala pe România a Diageo Reserve World Class, o competiţie dedicată barmanilor pasionaţi de mixologie.
 
Întrecerea s-a desfăşurat la Cluj, iar Costin (31 de ani), care este barman la un bar din Bucureşti, a fost cel mai bun dintre cei 12 participanţi, câştigându-şi dreptul de a reprezenta România la etapa internaţională a Diageo Reserve World Class, care se va disputa în luna septembrie, în SUA, la Miami.
 
Diageo Reserve World Class este cea mai importantă competiţie pentru barmanii din întreaga lume. Finala pe România s-a desfăşurat la Cluj, iar dintre cei 12 barmani care au intrat în concurs, în ultima rundă au rămas cinci, aceştia etalându-şi în etapa finală măiestria la proba de food pairing şi la provocarea contra-cronometru, testul de viteză, în care participanţii au trebuit să prepare opt cocktailuri în opt minute.

Figură reprezentativă pentru bartending-ul din România



„Costin Gache a fost admirabil în competiţia din acest an şi a reuşit să cucerească juraţii şi publicul, pe noi toţi. Este unul dintre barmanii care au participat la toate cele trei ediţii Diageo Reserve World Class din România, fiind în fiecare an şi mai bine pregătit. Este o figură reprezentativă pentru bartending-ul din România, cu peste 13 ani de experienţă în industria ospitalităţii, şi a participat la numeroase concursuri internaţionale de flair bartending şi de mixologie“, a declarat Raluca Sava, senior brand manager Diageo, potrivit unui comunicat de presă.

„Sunt foarte bucuros şi onorat“



„Sunt foarte bucuros şi onorat că voi reprezenta România la finala mondiala World Class. Competiţia din acest an a fost strânsă, datorită nivelului de profesionalism şi de talent al colegilor mei din concurs, dar şi datorită provocărilor. Competiţia World Class este una dintre cele mai grele, care te educă şi îţi testează limitele la maximum, în care talentul şi imaginaţia contează la fel de mult ca şi viteza, spontaneitatea şi charisma de a povesti şi de a atrage atenţia juriului şi a publicului asupra cocktailurilor tale“, a arătat şi Costin Gache.

A cochetat cu fotbalul la FC Farul



Fost jucător, conducător şi antrenor (în mai multe mandate) la FC Farul, Constantin Gache are doi băieţi: Costin şi Cristian (mai mic cu cinci ani decât fratele său). Când erau puşti, ambii au cochetat cu fotbalul, la Farul, dar apoi au urmat alte drumuri în viaţă. „Costin are studii superioare în domeniul ciberneticii, iar Cristian, în turism. Le-a plăcut însă mereu spectacolul din spatele barului şi au dovedit o îndemânare deosebită. Costin a fost declarat cel mai bun bartender din România. A evoluat şi la Las Vegas, iar în Singapore a fost arbitru“, este mândru Costa Gache de feciorii săi.
 
Sursa foto şi video: Facebook (World Class); foto 4: Facebook Costin Gache.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sofronie Elena 23 Oct, 2016 22:34 Autor (oct.2016): Elena Sofronie Felicitari, Costin, pentru titulatura obtinuta! Ma bucur ca te-am cunoscut. Ma bucur ca m-ai ales pe mine, dintre toti consultantii de pe google, sa te consilieze pentru obtinerea autorizarii cursului de barman, pentru a fi recunoscut la nivel national (ANC) si international (Uniunea Europeana), desi organizezi de foarte multi ani acest curs recunoscut doar la nivel de firma. Recunosc ca nu am avut timp sa aflu informatii despre tine, inainte de prima intalnire, asa cum procedez de obicei, insa dupa doar cateva minute, mi-am dat seama cu ce fel de persoana vorbesc. Una calculata, echilibrata si bine organizata, fara aere de vedeta, exact ca un sportiv de performanta, performer. Practic, ma recunosteam pe mine. A 2-a zi, am inceput sa vorbesc despre tine, recomandandu-te cunoscutilor mei, nestiind ca m-a vei alege pe mine, in calitate de consultant. Pe parcursul colaborarii, am aflat ca avem ceva in comun, si anume, sportul la nivel profesionist, amandoi fiind fosti sportivi de performanta (tu de fotbal, eu de culturism). Si, mai am ceva in comun cu tatal tau, dansul fiind sportiv si antrenor de fotbal, iar eu de culturism si fitness, si presedintele clubului sportiv, ca si mine. In incheiere, iti urez multa sanatate, fericire, o cariera cat mai lunga si absolventi la fel de bine pregatiti ca tine. Numele firmei/scolii tale sa fie dusa si in afara Romaniei, prin absolventii tai, asa cum ai facut-o tu, pe parcursul anilor, avand o experienta de peste 17 ani, ridicand aceasta ocupatie la un rang foarte inalt. Sper sa mai colaboram si cu alte ocazii.