Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Handbalistul Ionuț Iancu, de la HC Dobrogea Sud Constanța, a interpretat la vioară „Ave Maria“ (video)

ro

24 Apr, 2020 00:00 4149 Marime text

Handbalistul Ionuț Iancu, portar la HC Dobrogea Sud Constanța, dar și la echipa națională a României, dovedește talent nu numai în sport, ci și în domeniul artistic. El știe să cânte la vioară, iar cu ocazia sărbătorilor pascale a făcut senzație interpretând melodia religioasă „Ave Maria“.

Aflat acasă în această perioadă, ca toți sportivii, Ionuț a îmbinat handbalul cu muzica și a cântat piesa la vioară purtând costumul de handbalist. Interpretarea sa, de trei minute și 25 de secunde, a fost postată și pe pagina de Facebook a clubului constănțean, cunoscând un succes deosebit. „Surpriză pentru familia HCD. Iar când spunem aceasta ne referim și la toată lumea din club, pentru că nimeni nu știa ce urma să ne trimită Ionuț Iancu în dar de Paște, chiar în Vinerea Mare! «Ave Maria», cântat la vioară chiar de el! «Nono» a făcut 9 ani de vioară, de la 7 la 16 ani, iar în izolare a avut timp să se antreneze și cu arcușul, ca să poată scoate minunăția asta și să ne bucure pe toți. Ceva de vis! Bis! Bis! După ce ascultăm cu toții opera portarului nostru, Paștele sigur o să fie mai liniștit. Share și către oameni dragi din lista voastră, Ionuț merită să ajungă în sufletele tuturor!“, a fost mesajul HCDS, cu haștag-urile #PasteFericit, #IonutIancu și #HaiConstanta.

„În sfârșit, Nono! Bravo!“

Jucătorul a primit semnale de apreciere și de la prieteni, încântați de prestația sa artistică. „În sfârșit, Nono! Bravo!“, „Bravo, Giani!“, Felicitări, Ionuț! Ai prezentul asigurat, dar și finalul aranjat. Ești talentat. Îți doresc tot binele din lume!“ sau „Bines, Ionuț Iancu!“, au fost patru dintre mesaje.


Ca artist, îi place foarte mult Sam Smith

Internaționalul de la HC Dobrogea Sud își petrece zilele de izolare la Constanța, încercând pe cât posibil să facă să treacă timpul cât mai ușor. „Nu am luat nicio măsură în mod special, am făcut ce ne-au îndemnat autoritățile, am stat cât mai mult în casă, iar când a trebuit să ieșim, am păstrat distanța față de alte persoane. Fac sport, văd multe filme, mă joc pe Play Station și, nu în ultimul rând, e joaca zilnică alături de Zeus, cățelul meu. Îmi e dor de colegii mei, de antrenamente, de un team building și de meciurile din Sala Sporturilor. Serialul pe care îl urmăresc acum se numește «Camarazi de război“, îl recomand cu încredere. Ca artist, mie îmi place foarte mult Sam Smith. Sfatul meu pentru fanii noștri este să stea, pe cât mai mult posibil, în casă și să urmeze la fel ca noi toți, echipa HCD, regulile de igienă și de izolare socială“, spunea Ionuț Iancu luna trecută, pentru site-ul oficial al clubului. 

Evoluții excelente pe teren

Unul dintre cei mai buni jucători ai grupării de la malul mării, Ionuț Iancu (26 de ani, 1,94 m) a venit la HC Dobrogea Sud Constanța în august 2018, după ce mai evoluase pe litoral la HCM Constanța, în perioada 2012 - 2013. Alte echipe din cariera sa au fost CSM Bucureşti (2013 -2017) şi Tatabanya KC (din 2017). „Nu-i așa că v-a fost dor de el? Portarul Iancu Ionuț (Nono) a revenit la Constanța. Bine ai venit, în familia HC Dobrogea Sud! Împreună vom fi mult mai puternici!“, a fost întâmpinat portarul de către echipa constănțeană cu un mesaj de bun-venit. 

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

Citește și:

HC Dobrogea Sud Constanța Ionuț Iancu, de la „Camarazi de război“ la joaca cu Zeus, în lipsa antrenamentelor și a meciurilor

Portarii Ionuţ Iancu şi Daniel Vasile, pregătiţi de Alexandru Buligan şi la HC Dobrogea Sud, şi la Naţionala României (galerie foto)

HC Dobrogea Sud s-a impus la Călăraşi Ionuţ Iancu - „Suntem pe o pantă ascendentă. Sper să câştigăm tot de acum încolo“

Portarul Ionuţ Iancu, la HC Dobrogea Sud Constanţa

 
 
 
  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii