Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai cunoscut fan al FC Farul Sorin Mihăilescu a sărbătorit nunta de argint (galerie foto)

ro

09 Oct, 2014 00:00 6403 Marime text
S-au împlinit 25 de ani de când Sorin şi Dana Mihăilescu formează o familie fericită. Cei doi şi-au reînnoit jurămintele şi i-au mulţumit lui Dumnezeu că i-a ajutat să ajungă până aici în căsnicie

Cel mai cunoscut suporter al FC Farul şi al echipelor constănţene, Sorin Mihăilescu, şi soţia sa, Dana, au sărbătorit, la Eforie Nord, nunta de argint. Fericiţii soţi i-au avut alături, ca naşi ai acestui eveniment, pe Anca şi Răzvan Gîrdea, un alt membru al galeriei „marinarilor“. Săptămâna viitoare, Sorin şi Dana vor pleca în luna de miere la Londra, unde vor petrece cinci zile.

Motive de bucurie şi satisfacţie în familia lui Sorin Mihăilescu. S-au împlinit 25 de ani de când fostul lider al galeriei constănţene s-a căsătorit cu Dana, iar cei doi au marcat, plini de fericire, acest moment. Ceremonialul religios al nunţii de argint a avut loc la biserica din Eforie Nord, oraş în care, apoi, soţii Mihăilescu au celebrat momentul deosebit, într-un cerc restrâns, la Complexul Acapulco. „Sunt mai fericit ca niciodată. De când am renunţat şi la conducerea galeriei, am mult mai mult timp pentru a fi împreună cu soţia, copiii şi nepoţica mea. Mi-am neglijat mulţi ani familia, iar acum a venit timpul să îi dedic tot timpul meu. În cei 25 de ani de căsnicie, eu şi Dana am fost mereu unul lângă altul, ne-am sprijinit şi ne-am înţeles. Am trecut împreună prin toate. Acum, la nunta de argint, soţiei mele nu-i pot spune decât «Te iubesc la fel ca-n prima zi! La mulţi ani, Dănuţa!»“, a declarat Sorin Mihăilescu (46 de ani).

Sorin Mihăilescu - „Îi mulţumim lui Dumnezeu că ne-a ajutat să ajungem până aici“


Cel mai cunoscut suporter al Farului şi soţia sa au doi copii, Evelina Andreea (24 de ani) şi Sorin junior (16 ani). Eve le-a umplut sufletele de fericire tuturor celor din familie când a adus pe lume, la mijlocul lunii mai a acestui an, o bomboană de fetiţă, care a fost botezată Maya Karina. Ce-şi pot dori mai mult doi soţi? Se au unul pe altul, au o familie frumoasă şi sunt împliniţi sufleteşte. La nunta de argint, Sorin şi Dana au comandat, cum se obişnuieşte, verighete de argint şi, alături de naşii acestui eveniment, Anca şi Răzvan Gîrdea, au luat parte, copleşiţi de emoţie, la momentul religios. „La nunta de argint, slujba este una de mulţumire la adresa lui Dumnezeu, că i-a ajutat pe soţi să ajungă până aici“, a spus Sorin, care, alături de nevasta sa, va merge în luna de miere la Londra, sejurul fiind programat între 15 şi 20 octombrie.

Sorin şi Dana s-au cunoscut în 1989, după un miting


Sorin şi Dana Mihăilescu s-au căsătorit de tineri. S-au cunoscut pe când el avea 21 de ani, iar ea 19 şi, după nici jumătate de an, şi-au unit destinele! Fericiţilor soţi le va rămâne mereu în memorie ziua în care au făcut cunoştinţă: 21 aprilie 1989. „Eu trebuia să particip la un miting al lui Ceauşescu, în Piaţa Ovidiu. După două ore de aşteptare însă, acesta nu s-a mai ţinut. Plecând de acolo, am văzut-o pe Dana. Ea era elevă în ultimul an la Liceul «Eminescu» (se pregătea de Bacalaureat) şi terminase orele din acea zi. Ne-am întâlnit în apropierea fostei Casei Albe. Eu am intrat în vorbă cu ea. Iar de atunci suntem împreună“, povesteşte Sorin. Prima lor poză în calitate de cuplu este din 4 iunie 1989, când au fost cavaler şi domnişoară de onoare la nunta unui prieten, la Eforie (Sorin este născut la Eforie Nord). În scurt timp, pe 7 octombrie 1989, au făcut nunta şi ei.

Inel de logodnă oferit la Veneţia, într-o plimbare cu gondolă


Un romantic incurabil, Sorin Mihăilescu i-a oferit Danei inelul de logodnă pentru nunta de argint la Veneţia, în timpul unei plimbări cu gondola. Momentul s-a petrecut în luna octombrie a anului trecut, exact în ziua în care s-au împlinit 24 de ani de când cei doi rostiseră „Da“ în faţa ofiţerului de stare civilă. Sorin şi Dana se aflau într-o excursie prin Europa, cu un grup de suporteri constănţeni, pentru meciul Andorra - România. „Barca a fost condusă de singurul gondolier care cânta. Ne-a făcut ziua aniversară şi mai frumoasă. I-am oferit inelul de logodnă şi am cerut-o iar de soţie. Mi-au dat lacrimile, iar prietenii noştri, strânşi ca din pământ, au început să aplaude când Dana a acceptat. A fost o deplasare care va rămâne mereu în inima mea. Am retrăit luna de miere alături de prieteni“, a spus Sorin Mihăilescu.
     
  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii