Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ce trupă frumoasă!“ Întâlnire, în Mamaia, a mai multor foşti fotbalişti ai FC Farul

ro

21 Nov, 2017 00:00 6296 Marime text
Şase foşti fotbalişti ai FC Farul, Cristian Şchiopu, Vasilică Cristocea, Florin Lungu, Adrian Vlas, Florin Pătraşcu şi Marius Soare, cărora li s-a adăugat preparatorul fizic Gheorghe Avram, care activează în prezent la echipa de Liga a 3-a SSC Farul, s-au reîntâlnit, la un complex din Mamaia, prilej de frumoasă revedere şi de rememorare a vremurilor bune ale defunctului FC Farul. 
 
„A fost o întâlnire foarte frumoasă. Ne-am bucurat să ne vedem din nou mai mulţi băieţi. Aşa, mai puţini, ne mai întâlniserăm. E mai greu, din pricina programelor pe care le avem, să ne reunim mai mulţi. Vrem să mai facem astfel de întâlniri, la care să participe şi alţi foşti jucători“, a declarat Florin Pătraşcu.
 
Postată pe Facebook, cu explicaţia „Old school 2 + prof. Gică Avram“, o fotografie de la eveniment a atras şi câteva comentarii ale altor foşti farişti. „Ce trupă frumoasă!“, a scris Vasilică Păcuraru. „Ne-ai lipsit, «toporişcă»!“, a răspuns Adrian Vlas. „Şi voi îmi lipsiţi mult! Dar ne vedem în iarnă!“, a promis Păcuraru. „Vă salut, băieţi!“, a fost mesajul lui Lucian Bubuleandră. „Echipă de UCL (n.r. Liga Campionilor)!“, a punctat Cosmin Paşcovici. „Cu preparator cu tot!“, a fost completarea lui Emil Nanu, în vreme ce Andrei Alupoae, suporter înfocat, a punctat: „Farul Constanţa! Mereu învingători!“.
 
Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii