Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionii au petrecut la Mamaia Florin şi Georgiana Nicola au avut o nuntă desprinsă din poveşti (galerie foto+video)

ro

28 Jul, 2015 00:00 9582 Marime text
Eveniment deosebit în viaţa fostului campion constănţean de înot Florin Nicola, actualmente administrator, dar şi antrenor la Atena Sport Club (şcoala de nataţie a lui Răzvan Florea).

În urmă cu trei luni, Florin şi aleasa inimii sale, Georgiana, au spus „Da!” în faţa ofiţerului de Stare Civilă, iar acum s-au desfăşurat cununia religioasă şi petrecerea cea mare. Florin (28 de ani) şi Georgiana (27 de ani), fostă atletă, formează un cuplu de zece ani, Cupidon săgetându-le inimile încă de când cei doi erau pe băncile liceului. Flacăra iubirii s-a aprins instantaneu şi de atunci nu s-a mai stins, hrănindu-le celor doi tineri, cu căldura sa, sufletele pereche.
 
În acest an, Florin şi Georgiana (fostă Ion) au devenit familia Nicola, fiind cununaţi de Nicu şi Mihaela Ene, prieteni foarte buni ai lor. Serviciul religios s-a desfăşurat la Biserica „Sf. Mina“, iar apoi cei aproximativ 220 de nuntaşi au petrecut la Complexul Del Mar din Mamaia. „A fost un eveniment foarte frumos. Le mulţumim tuturor celor pe care i-am avut alături în acest moment fericit din viaţa noastră“, a declarat Florin Nicola.

Distracţia performerilor


De la nuntă nu au lipsit fostul antrenor al lui Florin, Octavian Tileagă, şi nici colegi ai mirelui de la Atena Sport Club, în frunte cu Răzvan Florea (primul şi singurul, până acum, medaliat olimpic din istoria nataţiei masculine româneşti). Clubul constănţean a mai fost reprezentat şi de alţi componenţi ai corpului tehnic, precum Laura Sachelarie, Cristian Anton, Anda Georgescu, Mihai Spălăţelu, Mihaela Oprescu, Valentina Feodorov sau Angelo Voineagu. A fost prezent și un prieten foarte apropiat al lui Florin de la înot, băimăreanul Ovidiu Zoicaș. Nu au lipsit nici alţi oameni din sport, Liviu Poiană sau Radu Marga.

Dansul mirilor, pe melodia „Hello!“


Atmosfera a fost deosebită, fiind întreţinută de formaţia de la „Rustic”, de Lucian Colareza (de la „Vocea României“), şi de Vasi Bistrae, de la trupa Crossover Constanţa - surpriză din partea naşilor. Florin şi Georgiana au interpretat dansul mirilor pe melodia „Hello“ a lui Lionel Richie, cântată de Lucian Colareza, care a susţinut apoi şi un program artistic. Tânăra familie Nicola a mai avut un moment deosebit, alături de Laura Filipescu şi Ştefan Grigore, campioni la dans modern. Laura este o prietenă veche a miresei, cele două copilărind împreună.

 „Aţi fost minunaţi, iar nunta, frumoasă şi foarte reuşită!“


Toată lumea a admirat nunta, evenimentul culegând largi aprecieri pe reţelele de socializare. „Sunteţi rupţi dintr-o poveste“, a postat Mădălina Arsene, iar în aceeaşi notă s-au exprimat şi alţi apropiaţi: „Casă de piatră! Felicitări! Să fie într-un ceas bun şi să aveţi parte numai de bucurii şi realizări împreună!“ (Georgiana Gk), „Doi îndrăgostiţi! O viaţă frumoasă vă doresc şi tot ce vă doriţi!“ (Seila Abdula), „Cred să alcătuiţi cel mai longeviv cuplu pe care-l cunosc. Casă de piatră, oameni frumoşi!“ (Duman Alina), „Multă fericire și realizări în viață! Tot ce vă doriți să se împlinească“ (Răzvan Florea), „Cei mai frumoşi miri, felicitări, casă de piatră!“ (Mariana Coman), „Vă doresc tot binele din lume!“ (Cristina Stamat), „Doi copii frumoși și minunați. Casă de piatră!“ (Laura Sachelarie), „Casă de piatră, sunteţi o pereche superbă!“ (Iulia Ciesnik) sau „Aţi fost minunaţi, iar nunta, frumoasă şi foarte reuşită!” (Diana Maria Rotaru). „Cum trec anii… Încă unul dintre îndrăgiţii mei sportivi ai generaţiei Răzvan Florea a avut «curajul» să spună Da parcursului vieţii. Georgiana şi Florin, vă sărut cu drag şi vă urez din tot sufletul Casă de piatră!”, a spus şi Octavian Tileagă. 

Florin a lucrat în Dubai, la „Emirates“


Fostul înotător Florin Cristian Nicola a început nataţia la vârsta de şase ani, la Palatul Copiilor din Constanţa. Primul său antrenor a fost Nicolae Coteţ, iar la 13 ani a fost inclus în grupa pregătită de Octavian Tileagă. Florin a făcut înot până la vârsta de 19 ani, deţinând multe titluri de campion naţional, stabilind recorduri naţionale şi fiind victorios şi în întreceri internaţionale. De asemenea, a ocupat locul şase la Festivalul Olimpic la Tineretul European. Probele sale de bază erau 50 m, 100 m şi 200 m fluture, la primele două obţinând cele mai bune rezultate. Campionul a renunţat la înot după ce a devenit student, urmând „Relaţii Internaţionale“ la Universitatea „Ovidius“. Masteratul (în acelaşi domeniu) l-a făcut la Londra, după care, timp de doi ani, a activat, în Dubai, la compania aeriană „Emirates“, pe partea de ticketing. Când a decis să revină în ţară, a primit o ofertă de nerefuzat de la Răzvan Florea, pentru a face parte din echipa sa de la Atena Sport Club. De când a fost deschis bazinul, în iulie 2013, Florin este administratorul clubului sportiv, dar, în paralel, la ASC antrenează şi copii.

Georgiana a ocupat locul trei la cros

Florin şi Georgiana se cunosc din liceu, cei doi urmând Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“. Tânăra a făcut opt ani atletism la Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa, unde s-a pregătit sub bagheta Stanei Mihăilescu. Fosta atletă participa la probele de 800 m şi 1.500 m, dar şi la crosuri, într-o astfel de cursă ocupând într-un an, la Botoşani, locul trei. În prezent, Georgiana Nicola este şef de recepţie la hotelul Vega.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii