Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voinicelul Enes-Kaan e un dulce Campioana Meral Ildîz Dinisleam a devenit mamă

ro

30 Apr, 2015 00:00 3763 Marime text
Campioana constănţeană de tenis de masă Meral Ildîz Dinisleam (fostă Ali) a devenit mamă, născând o mândreţe de băieţel, care a primit prenumele Enes-Kaan. Bebeluşul le-a umplut sufletele de fericire părinţilor 
 
Tânăra şi frumoasa pereche formată din Meral Ildîz şi Yasmin este împlinită pe deplin. Anul trecut, cei doi au devenit soţ şi soţie, iar acum au cunoscut marea fericire de a fi părinţi. Meral Ildîz a născut la o maternitate privată din Constanţa, iar Yasmin, navigator de profesie, nu a putut fi prezent, însă a reuşit apoi să dea o fugă să-şi vadă băieţelul.
 
Meral Ildîz Dinisleam l-a adus pe lume pe bebeluş prin cezariană, naşterea decurgând foarte bine şi fiind notată cu 10. Micuţul a avut la naştere 3,600 kilograme şi 50 de centimetri, anunţându-se încă de pe acum un viitor posibil sportiv, moştenindu-şi părinţii în privinţa calităţilor atletice (mama sa este înaltă de 1,74 m). „Suntem foarte fericiţi. Momentele în care îţi ţii copilul în braţe nu se pot compara cu nimic, sunt unice. Soţul meu este în voiaj şi nu a putut fi prezent la naştere, însă, fiind cu serviciul în Marea Neagră, a reuşit să dea apoi o fugă şi să-l vadă pe cel mic. Acum numără zilele până se va întoarce acasă. Spune că e cel mai greu voiaj al său de până acum, timpul trecând cu viteza melcului“, a declarat Meral Ildîz.

„Îi vom fi mereu alături şi-l vom sprijini cu toată dragostea noastră“ 


Cel mai nou membru al familiei Dinisleam a primit prenumele Enes-Kaan, care le-a plăcut foarte mult părinţilor săi, Enes venind de la „profet“, iar Kaan însemnând „conducător“. „Bebeluşul este foarte cuminte. Doarme fără probleme noaptea şi e potolit. Dacă n-ar fi colicii să-l chinuiască... Dar va trece şi această perioadă“, spune mama. Jucătoarea de tenis de masă nu urmăreşte neapărat ca şi fiul ei să fie sportiv. „El va alege ce-i va plăcea mai mult. Că va fi sportiv, că se va face navigator, ca tatăl său, nu contează. Important e să fie fericit. Noi îi vom fi mereu alături şi-l vom sprijini cu toată dragostea noastră“, arată fericita mămică.

„Să îi pupe tuşi fălcuţele lui!“


Băieţelul a fost admirat de toată lumea pe Facebook. „Ce nepoţel frumos am! Să ne trăiască!“, „Tare dulce, felicitări!“, „Scump mai eşti, frumosule!“, „Felicitări! Să vă trăiască, să fie sănătos şi cuminte!“, „E simpatic. Să fiţi sănătoşi cu toţii! Cum e să fii mamă, Ildîz?“, „Pui mic, să fii sănătos şi fericit!“, „Felicitări! Ce nume drăguţ are acest băieţel frumos!“, „Să-ţi trăiască puiul, să aibă noroc şi să fie sănătos!“, „Să îi pupe tuşi fălcuţele lui!“, „Să fie sănătos şi voios!“, „O scumpete de copil!“, „Să vă trăiască şi să vă bucuraţi de el!“, au fost câteva dintre mesaje.

Eliza Samara şi Andreea Filip i-au fost domnişoare de onoare


La nunta de anul trecut, Meral Ildîz a avut ca domnişoare de onoare două colege de la tenis de masă, Eliza Samara şi Andreea Filip. La eveniment au mai participat, dintre actuale sau foste colege ale miresei, Ana-Maria Sebe, Cristina Hârâci, Iulia Necula şi Cristina Marin. Meral Ildîz şi Yasmin au petrecut luna de miere în Turcia, la Kuşadası. Sportiva are dublă cetăţenie, română şi turcă, după ce a plecat, la vârsta de 14 ani, în Turcia, unde şi-a continuat cariera sportivă.

Medalii de aur cu Fenerbahce Istanbul


Tânăra a început tenisul de masă la vârsta de şapte ani şi jumătate, la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanţa, primul ei antrenor fiind Viorel Sterea. Ulterior, a lucrat cu Viorel Filimon. În Turcia, a avut rezultate deosebite la Fenerbahce Istanbul, echipă cu care a cucerit mai multe trofee (interne şi internaţionale), printre care şi trei titluri de campioană a Turciei. Ultima dată, a evoluat la formaţia din Izmit. Faptul că a născut nu o va împiedica pe tânăra de 27 de ani să continue tenisul de masă, urmând ca, din toamna acestui an, să revină în competiţiile din Turcia, rămânând de văzut dacă tot la Izmit. Meral Ildîz a şi antrenat o perioadă în Turcia, după cum a jucat şi la echipa naţională, atât a României, cât şi a Turciei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii