Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioana Dana Sofronie, domnişoară de onoare la nunta Cristinei Scântee, de la DJST Constanţa (galerie foto)

ro

18 Jun, 2016 00:00 10005 Marime text
Colegele şi colegii de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa au avut plăcerea să-i fie alături Cristinei Scântee (inspector clasa 1 grad profesional principal la Compartimentul Achiziţii Publice, Investiţii, Patrimoniu, Administrativ şi Logistică), care s-a căsătorit. 
 
Tânăra şi-a unit destinele cu Andrei Stoian, iar domnişoară de onoare a fost Dana Sofronie, campioană olimpică la gimnastică în 2004.
„Mi-a plăcut foarte mult evenimentul. M-am simţit excelent în postura de domnişoară de onoare, având în vedere şi că a fost vorba de nunta unei bune prietene. Cristinei şi lui Andrei le urez casă de piatră, fericire şi toate visele să li se împlinească“, a declarat Dana Sofronie.
 
„Cristina este un om deosebit şi ne bucurăm că i-am fost alături în acest moment important din viaţa ei“, a spus şi Mariana Solomon, consilier sport la Direcţie, care a postat un mesaj şi pe Facebook: „Este o zi unică pentru voi, Andrei şi Cristina, în care adunaţi în jurul vostru familia, prietenii şi pe toţi cei care au pentru voi cele mai frumoase sentimente. Noi, Elena Frîncu, Georgiana, Simona, Ancuţa, Doina, Dana şi Mari, vă urăm casă de piatră şi câţiva prichindei!”.

Implicată în proiectul „Ţară, ţară, vrem campioane!”

În vârstă de 28 de ani, Dana Sofronie se dedică în prezent, la Constanţa, muncii cu tinerele gimnaste, în cadrul proiectului naţional „Ţară, ţară, vrem campioane!”. În urmă cu 12 ani, la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004, Dana a cucerit aurul la echipe şi a devenit vicecampioană la sol. Totodată, în Grecia, s-a clasat pe locul cinci la individual compus şi pe poziţia a şasea la paralele. Anul 2004 a fost unul deosebit pentru sportiva din Constanţa, care a mai obţinut două medalii la Campionatul European de la Amsterdam, unde a luat aurul la echipe (România nu mai fusese campioană continentală de şase ani) şi argintul la individual compus.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii