Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Binecuvântarea panoului“ pentru Titi și Nicoleta Mirele și mireasa au aruncat la coșul de baschet la Mangalia Streetplay!

ro

02 Sep, 2017 22:36 4923 Marime text
Prezență inedită, astăzi, la Mangalia Streetplay, întrecerea de baschet 3 la 3, din categoria FIBA Endorsed,  care pune punct, în Portul Turistic Mangalia, seriei de turnee marca Sport Arena Streetball din această vară.
 
Un tânăr și o tânără din Mangalia, Titi și Nicoleta, care astăzi au devenit soț și soție, s-au aflat pentru scurt timp, în costumațiile de mire și mireasă, alături de concurenți, la invitația organizatorilor. 
 
„Treceau pe faleză, i-am văzut și i-am invitat la noi. Le-a plăcut foarte mult și au intrat în jocul nostru. Au aruncat de câteva ori la coș și am făcut poze. Le-am urat Casă de piatră și o căsnicie fericită. Ne-am bucurat că i-am avut alături“, a declarat unul dintre organizatori, Andrei Talpeș, președinte al Asociației Județene de Baschet Constanța și al Asociaţiei Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor. 
 
„Se spune că, dacă vrei să ai o nuntă reușită, trebuie să dai pe la Constanța Streetplay pentru binecuvântarea panoului! Asta au facut Titi și Nicoleta în ziua nunții la Mangalia Streetplay 3x3 alături de noi“, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a AJB Constanța.
 
Sursa foto: Facebook (Asociația Județeană de Baschet Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii