Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au furat mireasa Fotbaliştii Alexandru Vieru şi Răzvan Ciochină, cavaleri de onoare la o nuntă din Mamaia (galerie foto)

ro

19 Aug, 2015 00:00 5820 Marime text
Tinerii Adina Vieru şi Alexandru Decu au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă, unindu-şi oficial destinele. Cavaleri de onoare au fost doi fotbalişti, unul de la Farul, celălalt, fost junior al „marinarilor“

Adina Vieru, din Valu lui Traian, şi Alexandru Decu, din Constanţa, au devenit soţ şi soţie. Cei doi au semnat angajamentul pe viaţă la Valu lui Traian, acolo unde a avut loc şi ceremonialul religios. Nunta cea mare, la care au participat în jur de 200 de persoane, s-a desfăşurat la restaurantul Dorna din Mamaia. Printre nuntaşi s-au aflat şi trei fotbalişti, Alexandru Vieru (fratele miresei), Răzvan Ciochină şi Alexandru Muscă.

Doi fotbalişti, ambii de loc din Valu lui Traian, Alexandru Vieru (mijlocaş, de la FC Farul) şi Răzvan Ciochină (atacant, de la Delta Tulcea), au fost aleşi de sora primului, Adina, să-i fie cavaleri de onoare la nuntă. Prieteni foarte buni (se cunosc de mici), Alex şi Răzvan au fost costumaţi la fel, din dorinţa expresă a miresei! Domnişoarele de onoare (şi ele din Valu lui Traian) au fost Diana Amihăesei (prietena lui Alex) şi Sandra Samuilă (prietena lui Răzvan).

Cerinţele hoţilor - whisky, ouă Kinder şi pufuleţi


„A fost o nuntă foarte reuşită. Toată lumea s-a distrat pe cinste. Atmosfera a fost însufleţită de formaţia Orizont. Ne bucurăm pentru Adina şi Alex, la acest moment deosebit din viaţa lor, şi le urăm casă de piatră, fericire şi reuşite în viaţă!“, a declarat Alexandru Vieru, care, alături de Răzvan Ciochină, a făcut parte şi din gaşca hoţilor care au furat mireasa. Cel care a purtat mireasa în braţe a fost chiar Ciochină. Lotrii au dus preţiosul trofeu la El Comandante Năvodari, iar mirele şi-a recuperat partenera de viaţă cu două sticle de whisky, ouă Kinder şi pufuleţi. Ultimele două cerinţe ale hoţilor au căutat să-l pună în dificultate pe ginerică, însă acesta s-a descurcat. La nuntă a dănţuit şi fotbalistul Alexandru Muscă (atacant), transferat de curând de la FC Farul la Dacia Unirea Brăila.

Medalie de bronz pentru Alex Vieru la Oţelul


În vârstă de 20 de ani, Alex Vieru a început fotbalul la FC Farul, la vârsta de şapte ani, primul său antrenor fiind Mihai Turcu. La Farul a mai lucrat cu Petre Biliboacă, iar după trei ani de juniorat, a mers la clubul Elpis Constanţa, unde a petrecut patru ani, pregătit de Doru Carali. Au urmat cei doi ani de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“, unde a fost antrenat de Lucian Marinof. Următorul club a fost Oţelul Galaţi, la care a lucrat la juniori cu tehnicianul Ion Cruceanu şi unde i-a avut coechipieri, printre alţii, pe constănţeanul Alexandru Muscă, dar şi pe actualul stelist Alexandru Tudorie. Cu echipa de juniori a Oţelului, Vieru a cucerit, în 2012, medaliile de bronz în Campionatul Naţional rezervat juniorilor B (născuţi în 1995). În finala mică, Oţelul a trecut la penalty-uri de Academia Hagi (după 2-2 în timpul regulamentar de joc). Alexandru a jucat apoi şi la Oţelul II (în Liga a III-a), după care a revenit în judeţul Constanţa, la Săgeata Năvodari, cu care a evoluat în Liga a 2-a, iar apoi în Liga 1. Din iarna acestui an, a ajuns la FC Farul. Alex joacă mijlocaş central sau mijlocaş de bandă (în special dreapta).

Răzvan Ciochină, campion naţional cu Academia Hagi


În vârstă de 21 de ani, atacantul Răzvan Nicolae Ciochină a fost şi el junior la FC Farul (până la 16 ani), la grupa lui Ion Constantinescu. A evoluat apoi şi la Academia Hagi (cu care a ieşit campion naţional) sau la CFR Constanţa, după care a mers la Granitul Babadag, de la care a venit, în această vară, la prima echipa a Farului, care l-a testat o perioadă. „Marinarii“ nu l-au oprit însă în lot, iar Răzvan a ajuns la Delta Dobrogea Tulcea (Liga a III-a), cu care a semnat un contract.

Sursa foto: Facebook
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii