Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, luptătorul Adrian Roşca şi rugbystul Andrei Teodor îşi serbează zilele de naştere

ro

26 Jan, 2016 00:00 3454 Marime text
Adrian Roşca
Astăzi este o zi specială pentru doi reprezentanţi ai sportului constănţean, luptătorul Adrian Roşca şi rugbystul Andrei Teodor, care îşi sărbătoresc zilele de naştere.

Cel mai bun luptător al CS „Bogdan Ciubotariu“, unde e pregătit de Samir Regep, Adrian Roşca împlineşte 23 de ani. Sportivul a avut un an 2015 reuşit, în care a înregistrat mai multe victorii importante: la gala „New K-1 Generation - Clash of the Titans“, de la Năvodari, unde l-a învins pe Valentin Chirea, fost dublu campion european şi fost campion mondial WAKO la kickboxing (juniori); la Cupa „Juniorii Tuzla“, unde a dispus de Ionuţ Hrişcă, din Topoloveni; la Cupa Shin Dojo la Kempo K-1 de la Bucureşti. De asemenea, Adrian a obţinut medalia de argint la întrecerea de arte marţiale „Judgement Day“, din capitală, care a fost Cupă Mondială.

Andrei Teodor
Andrei Teodor împlineşte astăzi o frumoasă vârstă, 18 ani. Andrei este multiplu campion naţional de juniori cu Tomitanii Constanţa, club la care e pregătit de Cristian Cojocaru şi Adrian Tinca. Rugbystul joacă în linia a III-a, iar în acest moment se află în cantonament la Snagov cu lotul naţional de până în 18 ani al României, urmând a fi sărbătorit astfel cu ocazia majoratului în sânul reprezentativei tricolore.
 
Echipa naţională U-18 se pregăteşte pentru Campionatul European, întrecere care va avea loc în Portugalia, în luna martie a acestui an. Tricolorii vor participa alături de Franţa, Georgia, Rusia, Spania, Portugalia, Belgia şi Germania. În primul meci al competiţiei, România va întâlni Georgia, pe 18 martie.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii