Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, la Constanța, este programată nunta arbitrului Valentin Crăciuneanu

ro

16 Sep, 2017 10:35 4316 Marime text
Zi importantă, astăzi, pentru arbitrul de fotbal din Constanța Valentin Crăciuneanu și pentru soția sa, Ana Maria. Cei doi au spus Da! în fața ofițerului de Stare Civilă în anul 2012, iar acum vor avea loc ceremonialul religios și petrecerea de nuntă, ambele evenimente desfășurându-se la Constanța.
 
Valentin este din municipiu, iar Ana Maria din comuna 23 August, cei doi cunoscându-se în 2010, prin intermediul Internetului. Prima lor  întâlnire s-a desfășurat la Mangalia, chiar în ziua de 1 Martie. Arbitrul i-a făcut o surpriză plăcută alesei inimii sale atunci când a cerut-o de soție. Când a primit inelul, Ana Maria a plâns de fericire. Nașii tinerei perechi sunt Alina și Ionel Berzintu, din Mangalia. 
  
În meciurile oficiale, Valentin Crăciuneanu arbitrează, de câțiva ani, în competițiile fotbalistice ale județului Tulcea, iar printre invitații de la nunta sa se numără și arbitrul Constantin Zelca. Cei doi sunt nu numai colegi la Tulcea, unde fac brigadă, ci și buni prieteni, colegi de generație, începând școala de arbitraj în 2007. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii