Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi este ziua de naştere a antrenorului Cornel Suciu, de la CS Năvodari

ro

10 Feb, 2017 00:00 3470 Marime text
Cornel Suciu, unul dintre antrenorii echipei de rugby CS Năvodari (alături de Cristian Husea şi Virgil Năstase), se află astăzi la ceas aniversar, sărbătorind împlinirea a 44 de ani. 
 
Născut la Năvodari, Cornel Suciu este un fost rugbyst, practicând sportul cu balonul oval (ca demi de mele) până la 31 de ani. A jucat la Năvodari, la Şcoala Sportivă numărul 2 din Constanţa (actualul Liceu cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“) şi la ITC.
 
În anul 2007, împreună cu Cristian Husea (un alt fost rugbist năvodărean), a readus la viaţă rugby-ul de la Năvodari, peste care, de mai mult de zece ani, se aşternuseră praful şi uitarea. Actualmente, echipa de seniori CS Năvodari este o forţă în Divizia Naţională (eşalonul secund al rugby-ului românesc), fiind prima în clasament după tur.
 
În sezonul trecut, a devenit vicecampioană, iar cu un sezon înainte, la doar al doilea an în DNS, formaţia a obţinut medalia de bronz! Pe lângă rugby în 15, CS Năvodari este redutabilă şi la rugby în 7, obţinând rezultate deosebite atât la întrecerile interne, cât şi internaţionale. În ediţia trecută, CS Năvodari s-a bătut la titlu, conducând în clasament în majoritatea campionatului, însă a ratat finalmente aurul. În actuala stagiune, echipa şi-a propus ca titlul să nu-i mai scape.
 
Sursa foto: Facebook (Cornel Suciu)

Citeşte şi:  

Formaţia „Miercuri şi vineri”: Antrenorul Cornel Suciu, recitaluri alături de Daris Mangal, chitaristul lui Laurenţiu Duţă (galerie foto)

 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii