Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arbitru de fotbal şi poliţist Cătălin Toader, preşedinte executiv la Voinţa FCS Old-Boys 2017 Săcele, naş de botez a treia oară

ro

13 Jan, 2018 00:00 4304 Marime text
Arbitrul de fotbal Cătălin Toader, preşedinte executiv, dar şi jucător la Voinţa FCS Old-Boys 2017 Săcele, şi soţia acestuia, Steluţa, au fost naşi de botez pentru a treia oară, creştinând, la Năvodari, a două fetiţă a soţilor Baciu, Ion şi Irina, vechi prieteni de familie.
 
Născută în luna octombrie a anului trecut, fetiţa a primit prenumele Ariana Gabriela, fiind botezată la Biserica „Sf. Nicolae“ din Năvodari, oraş în care locuiesc atât părinţii, cât şi naşii. Petrecerea a reunit în jur de 100 de invitaţi şi a avut loc la restaurantul „Veneţia“, unde atmosfera a fost însufleţită de Marian de la Lunca. Cealaltă fetiţă a lui Ion şi a Irinei Baciu, Daria Andreea, are cinci ani şi jumătate şi a fost creştinată tot de soţii Toader. De altfel, toţi cei trei copii cărora le-au devenit părinţi spirituali Cătălin şi Steluţa sunt fetiţe!
 
Ion Baciu (care, în prezent, deţine o societate de construcţii la Năvodari) şi Cătălin Toader au copilărit împreună, fiind prieteni de 30 de ani! Au jucat fotbal la juniorii Midiei Năvodari, la grupa antrenorului Fănel Sava, şi sunt coechipieri şi în prezent, la Voinţa FCS Old-Boys 2017 Săcele, echipă care activează în întrecerea de veterani a judeţului Constanţa, dar şi în turnee de fotbal în sală. În vârstă de 38 de ani, Cătălin Toader este şi arbitru de fotbal (în luna decembrie a acestui an împlinind 23 de ani în branşă), dar şi poliţist (agent-şef adjunct), adjunctul şefului de post de la Corbu, în cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Cogealac, unde activează de zece ani. Cătălin Toader a fost şi şef de post la Mihai Viteazu.
 
Sursa foto: Facebook
 
Citeşte şi:
 
Cătălin Toader - „Fotbalul, o bucurie” Poliţişti şi jandarmi, printre jucătorii echipei Voinţa Săcele, din Liga Old-Boys
 
Arun Bibire şi Cătălin Toader Un medaliat pentru misiuni în Kosovo i-a botezat fetiţa şefului de post de la Mihai Viteazu (galerie foto)
 
Arbitrul Cătălin Toader - „De aceea e frumos fotbalul“ Meciul AS Carvăn - Luceafărul Amzacea s-a terminat 7-7

Naş este arbitrul Cătălin Toader Lumea fotbalului din Constanţa a petrecut la nunta băiatului lui Marian Cîrnu (galerie foto)
 
Socrul mare a fost oficial al FC Farul Arbitrul Cătălin Toader, naşul de cununie al băiatului lui Marian Cîrnu (galerie foto)
 
Adjunctul şefului de post de la Corbu este arbitru de fotbal Un localnic a intrat pe teren călare pe cal, în timpul meciului de la Crucea (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii