Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenor la CS Keru Kento Constanţa Surpriză de ziua de naştere a lui Lucian Stoicoci, în tabăra de la Fundata (galerie foto)

ro

11 Feb, 2017 00:00 7162 Marime text

Lucian Stoicoci, cel care-i pregăteşte pe luptătorii de la CS Keru Kento Constanţa, şi-a serbat în acest an ziua de naştere la Fundata, în judeţul Braşov, acolo unde sportivi ai clubului, de toate vârstele, au participat la o tabără de distracţie şi relaxare. 
 
Din delegaţia constănţeană au făcut parte 38 de persoane, luptătorii fiind de la vârsta de şase ani până la seniori, din ultima categorie cel mai cunoscut fiind Cosmin Mărcuţă, care a participat şi la Superkombat. Cu ocazia împlinirii a 39 de ani, antrenorul a avut parte de o surpriză „dulce“, fiindu-i făcut cadou un platou cu 40 de eclere, cu mesajul (scris tot din eclere) „La mulţi ani, sensei!“.

Au trecut împreună prin multe

„Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile frumoase! Şi anul acesta îmi serbez ziua de naştere alături de familia mea! Oameni cu adevărat sinceri, alături de care am trecut prin multe şi alături de care sunt convins că pot realiza orice şi de acum înainte!“, a spus Lucian Stoicoci, care a savurat cadoul dulce alături de cei din grupul de la CS Keru Kento. „La mulţi ani, sensei, vă doresc multă sănătate, fericire şi împliniri pe toate planurile şi să ne trăiţi 1.000.000 de ani! Oss!“, a fost urarea unui sportiv.

Filis Şerif, sărbătorită şi ea 

Astăzi, îşi serbează ziua de naştere Filis Şerif (profesor la catedra de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa), dar şi Ionuţ Mihu (antrenor la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi), care a ajuns la 32 de ani. Filis a practicat cu rezultate deosebite gimnastica ritmică, cucerind în 1993 medalia de argint cu echipa la Campionatul European de junioare de la Bucureşti. La aceeaşi întrecere s-a calificat în alte două finale, la coardă şi la minge, intrând astfel în primele opt sportive de pe continent. La junioare, a cucerit şi titlul balcanic, cu echipa, iar la individual a ieşit a doua, la minge şi panglică. A participat şi la Campionatul Mondial de senioare. Filis a fost descoperită de profesoarele Cristiana Costara şi Vasilica Râşniţă, ulterior lucrând doar cu Cristiana Costara.

Ionuţ Mihu a reprezentat România cu Academia Hagi în Maroc  

Posesor de licenţă Pro, Ionuţ Mihu (care a jucat la juniorii FC Farul) este fiul lui Vasile Mihu (fost fotbalist la FC Farul şi fost preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa). Actualmente, Ionuţ antrenează grupa de juniori B (Under-15) de la Academie. Anul trecut, a fost vicecampion naţional cu juniorii D, iar în 2015, a reprezentat România cu grupa de la Academie la turneul mondial Danone Nations Cup, din Maroc. Un alt sărbătorit în sportul constănţean este handbalistul muntenegrean Mladen Rakcevic, de la HC Dobrogea Sud, care joi a împlinit 35 de ani.
 
Sursa foto: Facebook - Keru Kento, Facebook - Ontica Camelia (foto 3), Facebook - Academia Hagi (foto 4) 
 
Citeşte şi: 
 
Lucian Stoicoci, de la CS Keru Kento Constanţa, susţine la examenul pentru centura neagră 5 Dan şi proba celor 100 de kumite (galerie foto)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii