Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aniversări în familia Farul Constanţa Astăzi e ziua de naştere a lui Petre Grigoraş şi a lui Lucian Marinof

ro

15 Nov, 2017 10:24 3396 Marime text
Antrenorul principal al echipei de Liga a 3-a SSC Farul Constanţa, Petre Grigoraş, şi Lucian Marinof, antrenor în cadrul Academiei de Fotbal Farul Constanţa, îşi serbează astăzi zilele de naştere.

Ambii sunt foşti jucători şi antrenor ai FC Farul.

Grigoraş a ajuns la 53 de ani, în vreme ce Marinof a împlinit 57.

„La multi ani, Petre Grigoraş şi Lucian Marinof!

Probabil că nu există niciun suporter farist care să nu ştie cine sunt Petre Grigoraş şi Lucian Marinof. Primul este antrenorul sub comanda căruia Farul a realizat cele mai importante performanţe din istoria sa recentă. Şi în care întreaga suflare faristă îşi pune speranţele ca, alături de colectivul său, să realizeze o nouă performanţă, promovarea în Liga a II-a, după doar doi ani de existenţă a echipei suporterilor farişti. Un exemplu că dragostea pentru Farul se transmite din tată în fiu nu doar la nivelul suporterilor, ci şi la nivelul sportivilor.

Cel de-al doilea este unul dintre cei mai buni şlefuitori de tinere talente din ţară şi fost antrenor al FC Farul si al echipei naţionale a României U-15. Mulţi copii care au crescut modelaţi de dl. Marinof au visat că la un moment dat al carierei vor ajunge să fie antrenaţi la seniori de către Petre Grigoraş.

Astăzi, de ziua amândurora, dorim să le transmitem un sincer «La mulţi ani!», multă sănătate şi împliniri! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul. 

Sursa foto: 1 - ZIUA de Constanţa, 2 - Facebook (Academia Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii