Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul aniversar al lui Lică Gherghilescu, directorul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare“

ro

04 Nov, 2014 00:00 3197 Marime text


Lică Gherghilescu
a fondat, în urmă cu 11 ani, Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanţa, care acum poartă numele „Căluţul de mare“. De atunci, instituţia de cultură a evoluat constant, câştigând un loc aparte în sufletele copiilor, dar şi în inimile celor mari, care nu au uitat niciun moment de farmecul copilăriei, de poveşti, de magie. 

Lică Gherghilescu este, fără doar şi poate, unul dintre cei mai îndrăgiţi directori ai unei instituţii de cultură din Constanţa, şi asta fiindcă a ştiut să păstreze pe scena teatrului pe care îl conduce, chiar şi în vremuri grele, poveştile cu suflet.
 
Cu ocazia aniversării a 14 ani de activitate a cotidianului ZIUA de Constanţa, Lică Gherghilescu, directorul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare“, a transmis următorul mesaj:
 
„De 14 ani, mergem alături pentru educarea şi delectarea celor mici, noi, prin spectacolele oferite, voi, prin mediatizarea colegială şi profesionistă. Vă urez la mulţi ani şi lansez un apel către publicul nostru: #citeşte www.ziuadeconstanta.ro!“

Citeşte şi: Lică Gherghilescu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret: „Teatrul adevărat înseamnă pasiune, dăruire şi sacrificiu“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii