Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#citeşte! Mesajul aniversar al Luanei Profor, elevă a Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria“

ro

25 Nov, 2014 00:00 3104 Marime text
Amestec ideal de talent şi pasiune pentru artă, Luana Profor este elevă în clasa a VIII-a la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“ din Constanţa. Olimpică la Limba şi literatura română, Luana îşi doreşte să devină fie grafician, fie arhitect.
 
Cu ocazia aniversării a 14 ani de activitate a cotidianului ZIUA de Constanţa, Luana Profor, olimpică la Limba şi literatura română, a transmis următorul mesaj: „Talent, perseverenţă şi dedicaţie. Ţinteşte mai departe de limitele omeneşti şi nu te rezuma la a fi un alt om în mulţime. Se poate şi altfel! #citeşte www.ziuaconstanta.ro/!“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Leli 26 Nov, 2014 06:26 Pot spune cu mana pe inima ca sunt mandru,da!..sunt mandru pt ca mai sunt si astfel de tineri care au puterea de a invata si de a transmite mesaje pt toata generatia lor.Cred cu tarie ca ei sunt acea luminita de la capatul tunelului,ei sunt cu adevarat acea particula a lui D-zeu care ne vor transforma tara intr-o tara asa cum ne-o dorim .Felicitari si continua cu performanta,nu ai doar admiratori ai si sustinatori.