Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou plan de reorganizare pentru firma Eucass SRL

ro

02 Feb, 2017 00:00 2078 Marime text
Tribunalul Constanţa a acordat un nou termen în dosarul privind insolvenţa firma Eucass SRL, din Constanţa, care ar deţine blocul de pe care a căzut o copilă de 12 ani.
 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 6 martie, pentru continuarea procedurii insolvenţei, respectiv pentru depunerea unui nou plan de reorganizare.
 
Amintim că, la data de 23 aprilie 2012, Tribunalul Constanţa a admis cererea formulată de debitoarea SC Eucass SRL şi a dispus deschiderea procedurii insolvenţei împotriva societăţii mai sus precizate, cu sediul în Constanţa, strada Cpt. Papadopol nr. 14.
 
Tot atunci, instanţa a desemnat provizoriu în calitate de administrator judiciar pe Victoria SPRL, cu sediul în Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 103.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Eucass SRL are sediul în municipiul Constanţa, strada Cpt. Papadopol. Asociat unic al firmei este Iusuf Mahir, născut la data de 19.01.1956, în Cernavodă. Firma are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
Eucass SRL a avut încheiate contracte cu SC Sind Romania SA, cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, cu UM 0929 Bucureşti, UM 02384 Bucureşti, UM 02154 Constanţa, Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa, Primăria Municipiului Constanţa.

Citeşte şi: 

Firma care ar deţine blocul de pe strada Steagului unde a murit un copil, în faţa judecătorilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii