Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat acuzat că a înşelat mai multe tinere, condamnat definitiv

ro

16 Nov, 2016 00:00 1070 Marime text
Un tânăr din Constanţa, acuzat că ar fi furat bijuterii de la mai multe tinere, sub pretextul că le cunoaşte, a fost condamnat, ieri, la aproape patru ani de închisoare. Sentinţa este definitivă şi a fost luată de judecătorii Curţii de Apel Constanţa.
 
Conform anchetatorilor, în august 2015, o tânără în vârstă de 20 de ani, din comuna Valu lui Traian, în jurul orei 10.20, în timp ce se afla în staţia de autobuz din zona Gării CFR Constanţa, a fost abordată de un tânăr necunoscut, care, sub pretextul că o cunoaşte, a determinat-o să îl însoţească în parcul din zona Gării, unde i-a sustras de pe deget un inel din aur în greutate de aproximativ patru grame.
 
La scurt timp de la sesizare, poliţiştii l-au identificat şi depistat pe inculpatul din prezenta cauză, bănuit de comiterea faptei. Extinzând cercetările, în sarcina sa oamenii legii au mai reţinut alte opt infracţiuni (furturi şi înşelăciuni) comise în acelaşi mod de operare, în perioada noiembrie 2014 - august 2015.
 
„În timp ce se afla pe diferite străzi din municipiul Constanţa, inculpatul a abordat un număr de opt persoane, pe care le-a deposedat de bani sau bunuri constând în bijuterii, telefoane mobile, laptopuri sau rucsacuri, fie prin amăgirea acestora în sensul că are de vânzare bunuri sau sume de bani de schimbat în bancnote mai mici, sens în care a luat banii persoanelor vătămate şi a fugit, fie prin deposedarea acestora în mod direct, fără acte de violenţă, prejudiciul total cauzat fiind în cuantum de aproximativ 7.400 de lei“, conform magistraţilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii